ماینرهای بنجل چینی با مصرف برق بالا وارد ایران می‌شود

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، پرویز محمد نژاد نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه ۲۴ شهریور ماه) در جلسه علنی مجلس و بعد از قرائت گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد بررسی وضعیت صنعت استخراج رمزارزهای جهان‌روا و مبادلات داخلی آن اظهار داشت: در بسیاری از کشورها رمزارزها ممنوع است و حتی کشورهایی مانند آمریکا که از فناوری‌های بالایی برخوردارند ماینینگ ممنوع شده است؛ ماینینگ یعنی کارگری  کردن که سودش را سوداگران می‌برند.

وی افزود: حدود ۶۰ هزار مگاوات تولید برق در کشور داریم که متأسفانه ۱۱.۵ درصد آن در شبکه اتلاف می‌شود. ضمن اینکه ۱۲ مگاوات برقابی هم تولید داریم.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بین ۳۰ تا ۵۰ درصد شبکه برق به دلیل عدم اورهال از بین می‌رود و آورده برق کشور از مجموع ۶۰ هزار مگاوات حدود ۲۷ هزار مگاوات است ضمن اینکه ۱۲ هزا رمگاوات هم تراز منفی داریم و با توضیحات فوق مشخص نیست که چگونه باید برق رمزارزها را تامین کنیم.

محمدنژاد گفت: مصرف دائمی برق بزرگ ترین خطر رمزارزها برای برق کشور است، این در حالی است که مصرف برق خانگی، تجاری و صنعتی سینوسی است و در ساعاتی از شبانه روز برای شبکه تنفس ایجاد می‌کند اما مصرف ماینرها ممتد است که می‌تواند به تاسیسات برق آسیب برساند.

وی با بیان اینکه گروهی به نام نهنگ‌ها ماموریت صادرات تمام ماینرهای از رده خارج شده چین به ایران را دارند گفت: وجود این حجم از ماینر چینی که مصرف بالای برق دارند، بلای جان انرژی کشور شده است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در آینده نزدیک تمام ماینرهای بنجل، از کار افتاده و انبارشده چینی که فقط تاکنون ۲۰۰ هزار عدد از آنها کشف شده وارد ایران خواهند شد.

محمد نژاد با بیان اینکه زباله‌های ماینری بدتر از زباله‌های اتمی هستند و نمی‌دانیم چگونه باید آنها را دفن کنیم گفت: تنها راه مقابله با مزارع رمزارزها دریافت مالیات و کنترل و نظارت جدی بر آنهاست.

انتهای پیام/