موسسه مهاجرتی پارسی کانادا؛ راهی آسان برای اخذ اقامت کانادا
شرکت پارسی کانادا با توجه به استقبال همهجانبهی کشور کانادا از مهاجرین این امکان را فراهم کرده است تا افرادی که قصد مهاجرت به این کشور فرصتها را دارند، شانس خود را برای ورود به این کشور زیبا و رؤیایی محک بزنند.
مراحلی که برای گرفتن اقامت کانادا باید طی کنیم
مراحل مختلفی باید طی شود که اطلاع از آنها الزامی است. در این مقاله میخواهیم به ذکر همین مراحل بپردازیم. یک چشمانداز کلی در رابطه با راه درستی که قرار است طی کنید.
اگر تصمیم شما در رابطه با مهاجرت جدی است، قطعا به اطلاعات جزئیتری نیاز دارید. بهتر است به صفحه اقامت کانادا با مؤسسه مهاجرتی پارسی کانادا مراجعه کنید و جزئیات مطلب را در آنجا بخوانید.
مرحله اول: راههای مهاجرتی را بشناسید
راههای مختلفی برای مهاجرت وجود دارد. مهاجرت از طریق تحصیل، از طریق کار، سرمایهگذاری، ازدواج، خوداشتغالی و در انتها پناهندگی. هرکدام از این روشها ممکن است به روشهای مختلفی تقسیم شوند. مثلاً ویزای سرمایهگذاری خود به چند ویزای ثبت شرکت، ویزای استارتاپ و خرید بیزنس تقسیم میشود که هرکدام با دیگری متفاوت است.
مرحله دوم: شرایط راههای مختلف را بررسی کنید
اگر تکبهتک به بررسی هرکدام از روشهایی که با آنها آشنا شدهاید بپردازید متوجه دو چیز میشوید:
شرایط آنها تا حد زیادی با هم متفاوت است.اکثر اوقات این شما نیستید که روشها را انتخاب میکنید. روشها هستند که شما را انتخاب میکنند.مرحله سوم: روش مناسب خود را بیابید
گاهی افراد با توجه به شرایط خوب و همهجانبهای که دارند روبروی چند در باز قرار میگیرند ولی به آنها توجهی نمیکنند.
ممکن است فردی بتواند از طریق ویزای کار اقدام به مهاجرت کند ولی با تصور اینکه نمیتواند، از طریق پناهندگی اقدام کند و درگیر مشکلاتی میشود. مشکلاتی که اگر از طریق ویزای کار اقدام به مهاجرت میکرد هیچوقت با آنها روبهرو نمیشد.
بهتر است با دقت شرایط هرکدام از روشها را بررسی کنید و با توجه به شرایط خود دست به انتخاب یک راه مناسب بزنید.
خانمی دراینباره میگفت: «وقتی تصمیم به مهاجرت گرفتم؛ تنها راهی که به نظرم میرسید مهاجرت کاری بود. نسبت به شدنی بودن آن هم مطمئن نبودم. به همین خاطر با یک وکیل مهاجرتی مشورت کردم تا شانس موفقیت من را برآورد کند. در کمال تعجب متوجه شدم که از طریق ویزای استارتاپ نیز میتوانم برای مهاجرت اقدام کنم. چرا که در حال کار کردن روی یک اپلیکیشن با ایدهای نو بودم و در خلال صحبتهایم با وکیل به آن نیز اشاره کردم. با بررسی شرایط و اپلیکیشنی که در حال طراحی آن بودم به این نتیجه رسیدیم که روش استارتاپ بهترین گزینهای است که میتوانم انتخاب کنم.» این تجربهی رایجی است که خیلی از افراد هنگام انتخاب راه مهاجرت به آن برمیخورند.
اگر چند روش پیش روی شما است دایرهی هدف خود را گستردهتر کنید. فقط به این فکر نکنید که مهاجرت میکنم و تمام! به این فکر کنید که بعد از مهاجرت میخواهید چه اهدافی را در کشور کانادا دنبال کنید. بعد ببینید که کدام روش برای رسیدن به هدفهایی که در سر دارید گزینه مناسبتری است.
مرحله چهارم: شرایط را مهیا کنید
از هر روشی که بخواهید وارد شوید باید مدارک و شرایط لازم را فراهم کنید. وقتی شرایط شما برای یک روش فراهم باشد باید با ارائه مدارک آن را به اداره مهاجرتی ثابت کنید. درنتیجه به فکر فراهم کردن آنها باشید.
ممکن است با وجود تسلط کامل به زبان مدرک معتبر آن را نداشته باشید. وقت آن است که برای گرفتن مدرک اقدام کنید.یا اینکه مهارت خوب و بهدردبخوری داشته باشید که خواهان زیادی در کشور کانادا دارد ولی پیشنهاد شغلی نداشته باشید. آن را فراهم کنید. اگر راه آن را بلد نیستید از یک وکیل کمک بگیرید.ممکن است مدارک شما کاملاً آماده باشد ولی ترجمه نشده باشند. آنها را ترجمه کنید.ممکن است تمکن مالی داشته باشید ولی گواهی آن را دریافت نکرده باشید. برای دریافت گواهی تمکن مالی اقدام کنید.
یکبهیک شرایط را بررسی کنید. همه را فراهم کنید. در چند قدمی مهاجرت به کانادا هستید.
مرحله پنجم: ارسال درخواست
در مراحل پایانی شما باید به اداره مهاجرت کانادا درخواست بدهید. متأسفانه درخواست خیلی از افراد به خاطر سهلانگاریهای کوچکی که اصلاً به چشم نمیآید رد میشود. قبل از ارائه درخواست حتماً تمامی مدارک را به کمک یک مشاور مهاجرتی یا یک وکیل خبره چک کنید. از او بخواهید تا در ارائه درخواست به شما کمک کند و روند آن را پیگیری کند.
بهتر است به جای گرفتن یک وکیل عمومی در ایران یا یک وکیل مهاجرت در کانادا، به سراغ وکلای مهاجرتی کانادا در ایران بروید. به این صورت میتوانید بهراحتی با آنها در تماس باشید، از روند پیگیری پرونده مطلع شوید، حضوری آنها را ملاقات کرده و احساس راحتی و اطمینان بیشتری در روند پراسترس و پر چالش مهاجرت داشته باشید.
مرحله ششم: چمدان خود را ببندید
لوازم مورد نیاز و هر چیزی که میخواهید از ایران به یادگار داشته باشید داخل چمدان خود بگذارید. چمدان خود را ببندید. مهمانی بگیرید. با اطرافیان خداحافظی کنید. روی کاناپه بنشینید و برای خود و همراهانتان بلیت تهیه کنید. توی فرودگاه افرادی را که برای بدرقه شما آمدهاند به آغوش بکشید. قرار است برای مدتی به خاطر مهاجرت به کانادا از آنها دور شوید. دست تکان بدهید و کمکم میان ازدحام جمعیت ناپدید شوید.
تبریک میگویم! در حال ورود به یک زندگی جدید با تجربههای تازه و چالشهای متفاوت هستید.
شانس دریافت اقامت کانادا برای هر فرد چقدر است؟
با فروکش کردن کرونا، میزان پذیرش مهاجران هم افزایش پیدا میکند. اوضاع برای کسانی که آرزوی مهاجرت به کانادا را دارند روبهراه به نظر میرسد. ولی خب؛ چه بخواهیم چه نخواهیم همه نمیتوانند به آن برسند. برخی اصلاً اقدام نمیکنند. برخی از روش نادرستی اقدام میکنند و برخی با وجود انتخاب روش مناسب و طی کردن مراحل درست، نسبت به آن ناامید شده و خسته میشوند. آن وقت است که عطای کانادا را به لقایش بخشیده و فکرش را از سر بیرون میکنند. بدتر از همه درخواست بعضیها هم به خاطر اشتباهات کوچک رد میشود. حتی ممکن است برای مدتی از طرف کانادا ممنوعالورود بشوند.
در مقابل افراد زیادی هم مانند همان ۳۸۰۰ نفر ایرانیای که سال گذشته اقامت کانادا را دریافت کردند، موفق خواهند شد. با انتخاب یک راه درست و با امید و اطمینان بالا مسیر را تا پایان طی میکنند و به جایی که دوست دارند مهاجرت میکنند.
هر فرد میتواند به انتخاب خودش، یکی از افراد بالا باشد. این مسئله اصلا ربطی به شانس ندارد.
سال گذشته باوجود اینکه برنامه مهاجرتی اکثر کشورها کنسل شده بود، هزاران مهاجر از طریق روشهای مختلف اقامت کانادا را دریافت کردند.