علی وحدت : هدف از برگزاری «استان‌آپ» توسعه خدمات و عدالت در توزیع آن است

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر علی وحدت در آیین اختتامیه اولین رویداد «‌استان‌آپ» در کرمان با بیان اینکه امروز شرکت‌های دانش بنیان جایگاه خود را در اقتصاد کشور پیدا کرده‌اند، گفت: طبق قانون صندوق نوآوری وظیفه تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان را بر عهده دارد و سعی داریم به توسعه اقتصادی کشور از طریق حمایت از این شرکت‌ها کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه کرمان برای برگزاری اولین رویداد «استان‌آپ» در کشور پیش قدم شد، گفت: کرمان یکی از استان‌های خوب ما در اکوسیستم نوآوری است که در برگزاری این رویداد به منظور استفاده از ظرفیت‌های کشور پیشگام شده است. هدف از برگزاری «استان‌آپ» توسعه خدمات و عدالت در توزیع آن است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: این رویداد نشان می‌دهد حوزه علم و فناوری در استان ‌کرمان از کیفیت خوبی برخوردار است که امیدواریم باعث ارتقای کار جوانان و افراد دارای ایده و تخصص شود.

وحدت با اشاره به اینکه در رویداد «استان‌آپ» کرمان ۱۳ تیم استارت‌آپی ایده‌های کسب‌وکار و تقاضای سرمایه‌ خود را مطرح کردند، گفت: صندوق نوآوری جذب سرمایه برای این ۱۳ استارت‌آپ را پیگیری می‌کند. 

وی با اشاره به حمایت‌های صندوق نوآوری از کسب‌وکارهای فناورانه در استان کرمان، گفت: ما  طی دو سال و نیم اخیر نزدیک به ۱۸۰ میلیارد تومان برای استان کرمان مصوبه داشته‌ایم که در حال پرداخت است. صندوق پژوهش و فناوری کرمان نیز به عنوان عامل صندوق نوآوری از شاخصه‌هایی است که به پیشرفت حوزه علم و فناوری در استان کمک می‌کند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه استان کرمان دارای ۲۶۰ شرکت فناور و ۶۵ شرکت دانش بنیان است، گفت: مقرر شده است برای حمایت مالی از این شرکت‌ها، فراتر از پرداخت تسهیلات جعاله و خط اعتباری، نیازهای مالی پارک علم و فناوری استان کرمان را تامین کنیم.

وحدت در پایان با اشاره به برگزاری رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی» از سوی صندوق نوآوری گفت: در هر برنامه «دوشنبه استارت‌آپی» به صورت میانگین ۱۵۰ سرمایه‌گذار از صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه بورسی و افراد حقیقی برای ارزیابی طرح‌های فناورانه و نوآورانه حضور دارند.

صندوق نوآوری و شکوفایی مهمترین مرجع تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان است

در ادامه این رویداد، دکتر محمدرضا سپهوند، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان در سخنانی با بیان اینکه پارک علم و فناوری و مجموعه‌های تامین کننده مالی، بازیگران بسترسازی برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان هستند، گفت: صندوق نوآوری نیز مهمترین مرجع تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان است تا این شرکت‌ها را به سرمایه‌گذاران متصل کند و روند تولید و فروش محصولات دانش بنیان و نوآور را تسریع بخشد.

وی با اشاره به مصوبات صندوق نوآوری برای حمایت از پارک علم و فناوری کرمان به منظور توسعه خدمات‌رسانی به شرکت‌های دانش بنیان و فناور مستقر در این پارک، گفت: مقرر شده است تا ظرف دو هفته آینده نیازهای مالی شرکت‌های پارک علم و فناوری کرمان احضا و از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان بیان کرد: مسائل مرتبط با شرکت‌های دانش بنیان کرمان از طریق همکاران‌مان در صندوق نوآوری بررسی می‌شود.

 

اولویت سرمایه گذاران جذابیت و طرح متقاضی سرمایه است

محمد سپهر، رئیس صندوق پژوهش و فناوری یزد نیز در ادامه اولین رویداد استانی «استان‌آپ» گفت: راه جهش اقتصادی، نوآوری است و رویدادهای «پیوند» و «دوشنبه‌های استارت‌آپی» به توسعه و حمایت از نوآوران و نوآوری کمک می‌کند.

وی افزود: در حوزه اکوسیستم نوآوری موجود لازم است تا متقاضیان سرمایه با آمادگی کامل در رویدادها حاضر شوند و طرحی که ارائه می‌کنند، فرایند آن مشخص و جذابیت داشته باشد تا برای سرمایه‌گذار نیز جذابیت ایجاد کند.

 

انتهای پیام/