سهرابیان: امکانات به روز در اختیار ورزشکاران بگذاریم

به گزارش “ورزش سه” و به نقل از ایسنا، علیرضا سهرابیان درباره ی عملکرد ملی پوشان قایقرانی ایران در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال و بزرگسالان  آب های آرام جهان بیان کرد: نتایجی که رضایی و مجللی در مسابقات کسب کردند برایم ارزشمند بود و صعود آنها به فینال، انگیزه ای هم برای کسانی که داخل ایران هستند، ایجاد کرد. مطمئنم از رضایی و مجللی در بازی های آسیایی هانگژو و المپیک پاریس زیاد خواهید شنید. آنها  در بدترین شرایط شیوع کرونا، تمرین کردند و اخذ ویزا هم سخت بود و تلاش زیادی کردیم که به مسابقات برسند. ویزای محمد نبی رضایی یک روز قبل از اعزام  رسید و واقعا جای تقدیر و تشکر دارد که بدون گلایه رفت و با تمرین کم در آنجا،  سر خط مسابقه قرار گرفت.

 

سهرابیان در پاسخ به این پرسش که با توجه به نتایج قایقرانی در المپیک و قهرمانی جهان باید منتظر اتفاقات خوبی در بازی های آسیایی باشیم یا خیر، تاکید کرد: از دو سال پیش  برای بازی های آسیایی هانگژو برنامه ریزی کردیم اما نیازمند است امکانات هم در اختیار مان باشد. قایق های رویینگ با کم لطفی برخی ها به المپیک توکیو نرسید ولی خدا را شکر برخی موانع  از بین رفت و قایق ها این هفته به دستمان می رسد. سپس می توانیم این هدف گذاری را داشته باشیم که مدال‌های نقره و برنز دوره قبل را به طلا تبدیل کنیم.

 

او ادامه  داد: در کایاک امکانات سخت افزاری و نرم افزاری به روز شده می خواهیم. ما هر چه بکاریم درو می کنیم. وقتی امکانات به روز در اختیار ورزشکاران نگذاریم، به خاطر کرونا اردو نداشته باشیم و مانند کشورهای دیگر از جمله چین از  مربیانی با دانش به روز استفاده نکنیم نباید این انتظار را داشته باشیم که در مسابقات و رویدادهای مهم روی سکوی بهتری برویم. امکانات، قایق ها و دانش مربیان ما به روز نیست و فضای تمرینی ناچیزی داریم.  درست است ورزشکاران ما روی غیرت و تعصب خود تلاش زیادی می‌کنند اما ورزشکاران کشورهای دیگر هم این غیرت و تلاش را دارند بنابراین باید از شعار دست برداریم و بیاییم به روز شویم. وقتی ورزشکاران ما از جان مایه می‌گذارند ما هم باید امکانات و دانش به‌روز و لازم را در اختیارشان بگذاریم.

 

رییس فدراسیون قایقرانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه امکان تهیه تجهیزات برای کایاک وجود دارد  آن هم در شرایطی که قایق های رویینگ با تاخیر زیادی قرار است به دست ملی پوشان برسد، گفت: پروسه  قایق های رویینگ در حال اتمام است و باید دید این هفته می توانیم جشن دیدار با قایق های رویینگ را بعد از چند سال که خریداری شدند، بگیریم یا نه. سال گذشته از لحاظ بودجه ای مشکلی نداشتیم و وزارت ورزش بودجه ما را داد و کمیته ملی المپیک خیلی تلاش کرد و بیشتر از آنچه خواستیم به ما کمک کرد. ورزشکاران ما هم در بازی‌های المپیک نتیجه گرفتند و نشان دادند توان این را دارند در المپیک به شکل دیگر حضور پیدا کنند. شک نکنید اگر امکانات در اختیار قایقرانی قرار بگیرد از مدال هایی که در المپیک  توزیع می شود یکی، دو مدال آن به قایقرانی می رسد. همه باید دست به دست هم بدهیم تا قایقرانی هم بتواند مثل رشته هایی مانند کشتی، تیراندازی و کاراته در میادین بزرگی چون بازی های المپیک و آسیایی مدال آور باشد.

 

او افزود: قایقرانی در بازی‌های آسیایی دوره قبل هفت مدال گرفت، درست است که طلا نبود و این را نباید به پای کم کاری ورزشکاران گذاشت بلکه باید به حساب این بگذاریم که کشورهای دیگر آنقدر برای قایقرانی ارزش قائل شدند که توانستند مدال‌های طلا را از دست ورزشکاران ما درآورند. ما هم باید تمهیداتی در نظر بگیریم تا قایقرانی بتواند دوباره به همان روزهای خوب برگردد.

سهرابیان در مورد اینکه تغییراتی در کادرفنی تیم های ملی رویینگ و آب های آرام ایجاد می شود یا خیر، گفت: مربی تزریق می کنیم. نیاز داریم در کنار مربیان با تجربه،  قهرمانان ملی که تحصیلات عالیه دارند را وارد اردو کنیم و آنها را به عنوان مربی سازنده تربیت کنیم تا در چند سال آینده جای سرمربیان فعلی را بگیرند.

رییس فدراسیون قایقرانی گفت: زمانی که امکانات به روز در اختیار ورزشکاران نگذاریم نباید انتظار کسب سکوی بهتر در رویداهایی چون بازیهای آسیایی داشته باشیم.