اعلام زمان برگزاری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر/فراخوان بخش غیر رقابتی منتشر شد
به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، همزمان با اعلام زمان برگزاری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، فراخوان بخش غیررقابتی نیز از سوی دبیرخانه این جشنواره منتشر شد.
فراخوان بخش غیر رقابتی سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر بر اساس آیین نامه جشنواره با هدف شناسایی، ظرفیت سازی و حمایت از فعالیت های خلاقانه هنرمندان و گروه های موسیقی سراسر کشور با اولویت معیارهای هنری در هر شاخه از موسیقی تهیه و تنظیم شده است.
گروهها و هنرمندان فعال در عرصه اجرای صحنه ای از اول آبان تا اول دی ماه امسال فرصت دارند بر اساس شرایط جشنواره در سایت به نشانی www.fajrmusicfestival.com ثبت نام کرده و یا به صورت حضوری آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به آدرس تهران، خیابان انقلاب، خیابان خارک،کوچه هانری کربن، پلاک ۱۸ طبقه سوم ارایه کنند.
هیأت انتخاب آثار و گروه های جشنواره با انتشار این فراخوان از کلیۀ گروهها و هنرمندان فعال موسیقی در عرصۀ اجرای صحنهای دعوت میکند در صورت تمایل با مطالعۀ دقیق فراخوان و ارسال آثار و مدارک خود در برگزاری و هرچه پربارتر شدن این رویداد هنری مشارکت کنند.
گفتنی است سیوهفتمین جشنوارۀ موسیقی فجر همزمان و در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ به دبیری دکتر حسن ریاحی در بخش های رقابتی(جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می شود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشست های پژوهشی برنامه های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.
در ادامه متن کامل فراخوان آمده است:
به نامخدا
فراخوان سیوهفتمین جشنوارۀ موسیقی فجر (بخش غیررقابتی)
سیوهفتمین جشنوارۀ موسیقی فجر همزمان با گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ بهمنماه برگزار خواهد شد. فراخوان پیشرو بر اساس آییننامۀ جشنواره و با هدف شناسایی، ظرفیتسازی و حمایت از فعالیتهای خلاقانۀ هنرمندان و گروههای موسیقی سراسر کشور، با اولویت معیارهای هنری در هر شاخه از موسیقی، تهیه و تنظیم شده است. ستاد برگزاری جشنواره با انتشار این فراخوان از همۀ گروهها، آنسامبلها، ارکسترها و هنرمندان موسیقی در عرصۀ اجرای صحنهای دعوت میکند، در صورت تمایل، با مطالعۀ دقیق فراخوان و ارسال آثار و مدارک خود، در برگزاری و هرچه پربارتر شدن این رویداد هنری مشارکت کنند.
شرایط:
۱. همۀ گروهها، آنسامبلها و ارکسترهای گوناگون، بدون محدودیتی در تعداد نفرات، با توجه به گونههای رسمی موسیقی در کشور، میتوانند در این فراخوان شرکت کنند.
۲. متقاضیان شرکت در بخش گروهنوازی با خوانندگی بانوان، با توجه به شرایط برگزاری جشنواره در دوران ویروس کووید ۱۹، در صورت برگزاری به شیوهی حضوری، در صورت انتخاب نهایی قطعاً در جدول جشنواره گنجانده خواهند شد.
۳. شیوهی گزینش هیأت انتخاب آثار و گروهها نخست صرفاً بر اساس معیارهای فنی موسیقایی، ویژگیها و اصول اجرای موسیقی و گروهها همچون تکنیک و فن اجرا، موزیکالیته، دینامیک، رعایت ویژگیهای سبکی و شیوهای آثار، اکول، تمپورال، کوک دقیق و اینتروال خواهد بود. همچنین در همنوازیها اصول همنوازی، هماهنگی و کیفیت صدادهی و آداب حضور بر صحنۀ اجرا معیار اصلی انتخاب است. پس از آن، اجراهایی که واجد شرایط زیر باشند در اولویت انتخاب قرار خواهند گرفت:
الف. هنرمندان و گروههایی که برای نخستینبار در جشنوارۀ موسیقی فجر شرکت میکنند؛
ب. هنرمندان و گروههایی که کارگان (رپرتوار) اختصاصی و ویژه برای اجرای جشنواره آماده کردهاند؛
ج. گروههایی که عضو مشترک در اعضای اصلی (سرپرست، خواننده، تکنواز) با دیگر گروههای شرکتکننده نداشته باشند.
۴. ترکیب اعضای گروه در زمان اجرای جشنواره، باید مطابق با فرم ثبتنام و نمونۀ تصویری ارسالی باشد. در صورت بروز اتفاق پیشبینی نشده و موجّه که منجر به تغییرات جزئی در ترکیب گروه شود، سرپرست گروه موظف است مراتب را در اسرع وقت بهصورت کتبی به دبیرخانۀ جشنواره اطلاع دهد تا نتیجه پس از بررسی به گروه اعلام شود.
۵. هر اجرا شامل یک بخش، بدون تنفس، با مدت زمان بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه خواهد بود.
۶. ستاد جشنواره مکان، تاریخ، ساعت و نحوهی اجرا (آنلاین، آفلاین یا حضوری) را با توجه به وضعیت و شرایط سلامت جامعه، هماهنگی با ستاد ملی کرونا و مسائل فنی تعیین خواهد کرد.
۷. رعایت حقوق مادی و معنوی پدیدآورندگان آثار ارائهشده در جشنواره (موسیقی، شعر و متن) بر عهدۀ متقاضی است.
۸. بدیهی است اعلام نظر نهایی برای حضور گروهها درجشنواره منوط به نظر هیأت انتخاب گروهها و آثار و ستاد برگزاری جشنواره خواهد بود و حق اعتراض و تجدید نظر برای گروههای متقاضی وجود نخواهد داشت.
۹. گروههایی که بر اساس نظر هیأت انتخاب گروهها و آثار به جشنواره راه پیدا میکنند، باید تا پایان جشنواره به همۀ تعهدات خود که در فرم ثبتنام درج شده عمل کنند. در غیر این صورت، ستاد جشنواره میتواند به دلیل عدم انجام تعهدات ذکرشده، گروه دیگری را با هماهنگی هیأت انتخاب، جایگزین ایشان کند.
۱۰. مرجع رسمی جشنواره جهت رایزنی با متقاضیان، دبیرخانه جشنواره خواهد بود و همۀ تماسها و مراودات کاری از طریق دبیرخانه رسمیت خواهد داشت.
مهلت ارسال مدارک: از تاریخ روز شنبه ۱/۸/۱۴۰۰تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۱/۱۰/۱۴۰۰
مدارک لازم:
ــ تکمیل فرم درخواست شرکت در جشنواره
ــ ارائۀ نمونۀ تصویری از اجرا
ــ متن تایپ شدۀ شعر و کلام
تبصرۀ ۱: در صورتی که شعر یا کلام آثار به زبانی غیر از فارسی باشد، ارسال ترجمۀ دقیق شعر، ترانه یا کلام الزامی است.
_ نحوۀ ارسال مدارک:
الف. از طریق بارگذاری در سایت سیوهفتمین دورۀ جشنوارۀ موسیقی فجر به نشانی زیر: www.fajrmusicfestival.com
ب. تحویل حضوری به دبیرخانۀ جشنواره.(تمامی متقاضیان میبایست در سامانه جشنواره_ بامک_ ثبت نام کنند، اما فایل تصویری اجرای خود را میتوانند به صورت حضوری به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند.)
تبصرۀ۲: در صورت تحویل حضوری، نمونههای تصویری باید بر روی لوح فشرده، یا فلش (در۲ نسخه) ارائه شود.
ج. نمونۀ تصویری باید حداقل ۱۵ دقیقه، با یکی از فرمتهای MP4،WMV و بدون هرگونه ویرایش صوتی و تصویری بهگونهای باشد که همۀ اعضای گروه در تصویر بهطور کامل مشخص باشند.
تبصرۀ۳: نمونۀ تصویری در بخش گروه نوازی با کلام، باید حداقل شامل یک قطعه بیکلام گروهی و یک قطعه با کلام باشد.(هر دو قطعه میبایست در یک ویدیو و یک فایل بارگذاری شوند)
* آثار صرفاً بر اساس نمونههای تصویری ارسالی بازبینی میشود؛ ازینرو، تقاضا میشود متقاضیان در کنترل نمونههای ارسالی، بهویژه کیفیت صوتی آنها کمال دقت و حساسیت را مبذول دارند.
تماس با ما:
نشانی دبیرخانۀ جشنواره: : تهران، خیابان انقلاب. خیابان خارک. کوچه هانری کربن .پلاک ۱۸ طبقه سوم.
تلفن: ۶۶۷۲۱۱۷۰-۰۲۱
نشانی تارنمای اینترنتی: www.fajrmusicfestival.com
انتهای پیام/