ویدئو| در رویداد «دوشنبههای استارتآپی» حوزه بازی و سرگرمی چه گذشت؟
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، سی و یکمین رویداد «دوشنبههای استارتآپی» با هدف جذب سرمایه در حوزه بازی و سرگرمی با حضور شش استارتآپ در حوزه بازی و سرگرمی برگزار شد که طی آن این استارتآپها ویژگیهای محصول و مدل کسب و کار و نیازهای سرمایهگذاری خود را به شتابدهندههای حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند. استارتاپهای حاضر در این رویداد عبارتنداز:
پایا هیدرولیک جم طوفان
استارتاپ «پایا هیدرولیک جم طوفان» اولین تیم متقاضی سرمایه در حوزه بازی و سرگرمی بود که محصول خود را با عنوان شبیهسازهای حرکتی(ترن هوایی، پرواز) معرفی کرد. ویژگی این محصول شبیهساز ترن است که با هدف شبیهسازی حرکات انواع Roller Coaster طراحی و تولید شده است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ هفت و نیم میلیارد تومان است.
رایموند
استارتاپ «رایموند» دومین تیم متقاضی سرمایه در حوزه بازی و سرگرمی بود که محصول خود را با عنوان ساخت بازیهای دیجیتال و فیزیکی در حوزه سرگرمی–آموزشی معرفی کرد. ویژگی این محصول، تخصصی بازیسازی با محوریت صادرات و تولید برای بازارهای خارجی بازی آنلاین اول شخص اکشن است که برای پلتفرم تلفنهای همراه هوشمند طراحی شده و بر بستر موتور بازیسازی آنریل ۴ توسعه یافته است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ ۶ میلیارد تومان است.
استودیو بازیسازی قولنج
استارتآپ «استودیو بازیسازی قولنج» سومین تیم متقاضی سرمایه در حوزه بازی و سرگرمی بود که محصول خود را با عنوان تولید بازیهای با کیفیت برای بازارهای خارجی معرفی کرد. ویژگی این محصول ساخت چهار بازی برای پلتفرم موبایل، طرحی برای ساخت بازی PC با هدف بازار پلتفرم استیم و یک بازی دو بعدی در ژانر پازل پلتفرمر است. سرمایه موردنیاز این استارتآپ یک و نیم میلیارد تومان است.
بازی گوشی
استارتآپ «بازی گوشی» پنجمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه بازی و سرگرمی بود که محصول خود را با عنوان اپلیکیشن بازی سرگرمی معرفی کرد. این محصول دارای اپلیکیشن و نسخه وبگیم سنتر آنلاین است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ پنج میلیارد تومان است.
قهرمان کوچولو
استارتآپ «قهرمان کوچولو» ششمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه بازی و سرگرمی بود که محصول خود را با عنوان یادگیری مهارتهای خودیاری معرفی کرد. این محصول یک اپلیکیشن بازی درمانی برای کودکان طیف اوتیسم زیر ۸ سال است. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ ۲۰۰ میلیون تومان است.
رسانهپرداز آمیتیس
استارتآپ «رسانه پرداز آمیتیس» هفتمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه بازی و سرگرمی بود که محصول خود را با عنوان بازی آنلاین موبایلی مبارزه در خلیج عدن به همراه مسابقات آنلاین معرفی کرد. این محصول عنوان یک بازی ویدئویی در سبک تیراندازی اول شخص است که تحت پلتفرم Android و iOS بر روی مارکتهای تلفن قرار میگیرد. سرمایه مورد نیاز این استارتآپ سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است.
انتهای پیام/