صدور مجوز آموزشگاه فنی آزاد در ۳ روز/ ۱۱۰ میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت میشود
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس، غلامحسین حسینینیا امروز در اولین نشست خبری خود با بیان اینکه برای رسیدگی به توسعه و افزایش بهرهوری راهی به جز ارتقا مهارت نیست، اظهارداشت: براساس آموزههای سازمان بین المللی کار تا سال ۲۰۳۰ با فناوریهای جدید حدود یک میلیارد نفر از شاغلان موجود نیاز به بازآموزی مهارت دارند و در غیر این صورت بیکار میشوند.
وی افزود: به نسبت جمعیت کشور ما در ایران نیاز به بازآموزی مهارت به ۱۰ میلیون شاغل موجود براساس فناوریهای آینده وجود دارد.
به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، شبکه بانکی سال گذشته ۱۸۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است که اگر این تسهیلات به افراد دارای مهارت و بنگاههای تولیدی و با محور تولیدات صادراتمحور پرداخت شده بود، میتوانست رشد خوبی ایجاد کند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲ هزار مرکز آموزش فنی و حرفهای بخش خصوصی و ۶۴۰ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی فعال است اما نکته این است که از بین ۶۵۰۰ استاندارد آموزش فنی و حرفهای حدود ۴ تا ۵ رشته در ۹۰ درصد آموزشگاههای خصوصی، شامل صنایع دستی، مراقبت و زیبایی، کامپیوتر، دوزندگی و خیاطی، آموزش داده میشود اما بقیه ۶۵۰۰ استاندارد مورد غفلت قرار گرفته است.
حسینینیا گفت: در راستای تسهیل صدور مجوز کسب و کارها موافقت اصولی برای احداث آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای سه روزه صادر میشود و در این مدت کوتاه در دولت سیزدهم تاکنون ۱۰۰ مجوز آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای صادر شده است.
وی اضافه کرد: در جایی که بخش خصوصی علاقه و توان ورود داشته باشد، بخش دولتی وارد نمیشود و بر این اساس طبق تبصره ۱۸ قانون بودجه امسال اعتباری به مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان برای تسهیلات برای ایجاد آموزشگاه فنی و حرفهای پرداخت میشود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور این را هم گفت که حتی خرید خدمت از آموزشگاههای خصوصی فنی و حرفهای برای افراد محروم در مناطق محروم در نظر گرفته میشود و از ایجاد رشتههای جدید آموزشی توسط بخش خصوصی استقبال میکنیم.
انتهای پیام/