حضور «نرجس سلیمانی» در یک برنامه رادیویی/ گفت و گو پیرامون رسانه و علوم شناختی
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، قسمت جدید برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» با موضوع بررسی طراز شهروند رسانه ای و نقش رسانه در تکوین و ارتقاء حقوق شهروندی و با حضور نرجس سلیمانی، عضو شورای شهر تهران از رادیو گفت وگو به روی آنتن می رود.
نوشین رهگذر تهیه کننده برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» در گفت و گو با خبرگزاری فارس گفت: این برنامه که با محوریت علوم شناختی تهیه و تولید شده است ، امروز ۲۶ مهر ماه میزبان خانم نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران است. در این برنامه شاهد اولین حضور این عضو شورای شهر خواهیم بود.
وی درباره اهمیت پرداختن به علوم شناختی در این برنامه رادیویی توضیح داد: علوم شناختی به چگونگی اثرپذیری ذهن از اطلاعات می پردازند و درواقع، ذهن انسان و کارکردهای آن را مورد مطالعه قرار میدهند.چراکه ذهن انسان همواره در سیطره اطلاعاتی است که آن را احاطه می کند و اثربخشی فرآیند کنترل به دسترسی ما به پاسخ این پرسش برمیگردد که ذهن چگونه با اطلاعات برخورد میکند و چگونه توسط آن شکل میگیرد.اینجاست که این رهنون مقام معظم رهبری پیرامون اهمیت علوم شناختی باید سرلوحه قرار گیرد، ایشان فرمودند اگر کشوری امروز در علوم شناختی و فناوریهای مرتبط با آن عقب بماند، همان سرنوشت کسانی که در انقلاب صنعتی عقب ماندند یعنی استعمار شدن و زیر دست بودن را دچار خواهد شد.
رهگذر افزود: به همین دلیل موضوع این قسمت از برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» بررسی طراز شهروند رسانه ای و نقش رسانه در تکوین و ارتقاء حقوق شهروندی است. در این برنامه، نرجس سلیمانی (کارشناس مسایل اجتماعی و عضو شورای اسلامی شهر تهران) و دکتر علیرضا داودی(کارشناس مسائل رسانه و علوم شناختی) و دکتر هادی البرزی (کارشناس-مجری) درباره موضوع مذکور به مباحثه و چالش می پردازند.
«ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» امروز ۲۶ مهرماه از ساعت ۱۶ به مدت ۶۰ دقیقه روی آنتن رادیو گفتوگو می رود. و علاقه مندان می توانند رادیو گفت و گو را روی موج اف ام ردیف ۱۰۳.۵ مگاهرتز و برنامه کاربردی ایران صدا شنونده باشند.
برنامه ساعت بیست و چهار و یک دقیقه با هدف معرفی و آگاهی بخشی علوم شناختی در قالب نبردها ،دیپلماسی و نهایتا جنگ های علوم شناختی هم در قالب های صلح مبتنی بر علوم شناختی و هم در قالب فضای عمومی عملکرد در چارچوب علوم شناختی در بستر رسانه از ۱۱ مرداد به روی آنتن رادیو گفت و گو رفته است. این میزگرد با استفاده از تکنیک های علوم شناختی به گفتمان سازی بر مبنای تکنیک ها و شگردهای رسانه ای در حوزه ی شناختی می پردازد.
انتهای پیام/