جلسه وزیر ارتباطات با شرکتهای حوزه اقتصاد دیجیتال/درخواست فعالان بخش خصوصی: حاکمیت داده در کشور شکل بگیرد
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، عیسیزارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز از پارک فناوری پردیس بازدید کردند.
در این نشست صاحبان شرکتهای فناورانه مشکلات خود را به گوش مسؤولان رساندند.
محمدزاده از شرکت ملیسا با انتقاد از فرآیندهای صدور گواهی افتا برای محصولات امنیتی گفت: فرآیندها به قدری سخت است که کسی موفق نمیشود این گواهی را بگیرد و شاید یکی دو شرکت آن را گرفته باشند.
وی ادامه داد: همچنین گفته میشود که برای هر نسخه باید گواهی گرفته شود که شرکتهایی مثل ما پکیج میفروشند و سالی ۳ تا ۴ پکیج دارند که عملا اخذ گواهی برای این تعداد پکیج ممکن نیست.
وی همچنین از تعدد مراکز صدور مجوز در حوزه افتا انتقاد کرد.
مولایی از شرکت مهار سیستم درخواست حاکمیت دادهها در کشور را مطرح کرد و گفت: به موضوع شبکه ملی اطلاعات در بحث دادههای صنعتی هم باید توجه شود برای مثال گفته میشود که ۱۰ هزار مگاوات ناترازی انرژی در کشور داریم.خب این رقم چگونه محاسبه شده و از چه دادههایی به دست آمده است.
بایرامزاده از دیجیکالا نکست به راهاندازی آزمایشگاه هوش مصنوعی در این شرکت اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ۵ میلیارد تومان برای تجهیز این آزمایشگاه هزینه کردهایم به دنبال حمایت مادی و معنوی بیشتر برای تکمیل آزمایشگاه هستیم.
اسکندریون از آسان پرداخت پرشین با بیان اینکه نرمافزا اپ دومین اپلیکیشن پرکاربرد کشور است گفت: از یکسال پیش ایرانسل درصد ما را از ۳.۸ درصد به یک درصد کاهش داده که ۷۵درصد درآمدهایمان را در این بخش کم کرده و برای اصلاح این رویه در حال پیگیری هستیم و درخواست کمک داریم.
صدوقی از شرکت ترابرده گفت: آئیننامه بازارگاههای الکترونیکی حمل و نقل کالا تصویب شده و عملا مجوزی میدهد که به درد ما نمیخورد و با آن نمیتوانیم بارنامه صادر کنیم و در آخر روند به سمتی رفت که باربریهای فیزیکی مجوز فعالیت الکترونیکی بگیرند.
وی درخواست کرد: رگولاتوری و قانونگذاری در این حوزه روشن شود.
فرجپور یک تولیدکننده تجهیزات مخابراتی درخواست کرد:برای بومیسازی محصولات حوزه مخابرات حمایت عملیاتی صورت گیرد.
هاشمی از سازگار ارتباط گفت: ما در شرکتهای دانشبنیان با ساختارهای قدیمی وزارتخانهها سر و کار داریم و برای مثال رگولاتوری وزارت ارتباطات از ۱۲ سال پیش در پروژه ساخت سیستم پایش و مونیتورینگ همکار ما بوده و خیلی در این پروژه اذیت شدیم و بعد از ۱۲ سال هنوز ضمانتنامه ما پیش آنها مانده است.
وی گفت: حتی اگر مقام عالی در یک مجموعه تغییر کند اما بدنه کارشناسی تغییری نکند یا در دیدگاه تحولی نداشته باشد نتیجهای که مورد نظر مقام ارشد وزارت و سازمان است محقق نمیشود.
هادیفر از هایوب تأکید کرد: کمکهای پارکهای فناوری برای شرکتهای کوچک و بزرگ باید متفاوت باشد زیرا کمکهای فعلی برای شرکتهای کوچک خوب است اما شرکتهای بزرگ با مشکلات سازمان امور مالیاتی و بیمهای مواجه هستند و باید شرکتهای بزرگ را به سمتی هدایت کنیم که کارهای بزرگ انجام دهند.
وی خواستار کمک بینبخشی در پروژههای ملی شد و گفت: برای مثال در حوزه فیبرکشی وزارت نیرو و شهرداریها باید کمک کنند.
وی تأکید کرد: اداره مالیات و تأمین اجتماعی یکی از بزرگترین مشکلات کسب و کارها هستند.
انتهای پیام/