رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: حاضرم در راه عدالت جان دهم/ امام جمعه باید تحقق عدالت را دنبال کند

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام جواد حاج علی اکبری رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه شامگاه امروز یکشنبه ۱۶ آبان در سیمای جمهوری اسلامی ایران درباره نوع نگاه این شورا به مطالبه عدالت و مبارزه با فساد گفت: ماهیت امامت جمعه، ماهیتی عدالتی است و در بین کلان گفتمان های انقلاب اسلامی، مساله عدالت جزو ستاره های قدر اول است.

* امام جمعه باید تحقق عدالت را دنبال کند

وی که در برنامه ثریّای شبکه یک سیما با موضوع ائمه جمعه و رسالت عدالتخواهی سخن می گفت، اظهار داشت: در کنار سایر گفتمان ها که امام جمعه باید دنبال کند از جمله باید بحث عدالت را در مقام تببین و ترویج و تحقق دنبال کند و همیشه هم اینطور بوده است.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با تاکید براینکه نگاه به عدالت باید جامع و در حوزه های اجتماعی، اقتصادی و سلامت و . . . باشد، گفت: از ابتدای انقلاب در هر منطقه ای که نماز جمعه بوده است، به برکت آن این عدالت پیگیری شده است، اعم از مجموعه های آموزشی، بهداشت، مسائل اجتماعی و خانوادگی. اگرچه ائمه جمعه به لحاظ سطح پیگیری و نفوذ بیان یکسان نیستند.

* حاضرم در راه تحقق عدالت، جان دهم

وی با اشاره به اینکه ائمه جمعه هم در جنبه سلبی و هم ایجابی به دنبال عدالت هستند، از مسائلی که اخیرا مطرح شد، ابراز خرسندی کرد و خاطرنشان کرد: به شخصه، حاضرم در راه تحقق عدالت، جان دهم.

حاج علی اکبری در ادامه گفت: وقتی جوانان ما نسبت به بحث عدالتخواهی دغدغه دارند، خیلی خوشحال می شوم و این را جزو رویش های انقلاب می دانم.

* برای مطالبه گری، طرح و پیگیری مساله عدالتخواهی هیچ محدودیتی نداریم

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه عدالتخواهی، منحصر به قرائت آیات و احادیث نیست، عنوان داشت: تبدیل گفتمان عدالت به مطالبه عمومی، بسیج همه ظرفیتها را نیاز دارد.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: برای مطالبه گری، طرح و پیگیری مساله عدالتخواهی هیچ محدودیتی نداریم و ائمه جمعه هم در بیان مطالب، آزادند. ما ۹۰۰ نماز جمعه در کشور داریم. آیا منتقدان ائمه جمعه همه ۹۰۰ نماز جمعه را شرکت کرده اند؟ و همه خطبه ها را شنیده اند؟

وی ادامه داد: ائمه جمعه، خود، در سخت ترین وضعیت معیشتی زندگی می کنند. آنها با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند و بنابر این خود، با همه وجود، دشواری های زندگی و بی عدالتی ها را درک می کنند و خیلی فرق می کنند با کسانی که هیچ مسئولیتی ندارند و زندگی شان هم برقرار است و فقط دست به توییت و دست به قلم هستند.

* امام جمعه، در غیر از نمازجمعه می‌تواند پیگیری مطالبات مردم را دنبال کند

حاج علی اکبری گفت: طرح مفاسد اعم از زمین‌خواری و کوه‌خواری و . . . هیچ محدودیتی در تریبون نماز جمعه ندارد، اما نماز جمعه همه کاره منطقه خودش نیست و نهادهای گوناگون هر کدام وظایفی دارند.

وی با ابراز خرسندی از توجه رییس جمهور به نقش ساختارهای فسادزا در بی عدالتی ابراز داشت: کار امام جمعه فقط خطبه خواندن نیست و از قضا آسانترین کار امام جمعه، خطبه خواندن و داد سخن سردادن است. امام جمعه، در غیر از نماز جمعه می تواند پیگیری مطالبات مردم منطقه اش را دنبال کند.

ادامه دارد . . .