بازداشت دو تبعه رژیم صهیونیستی در ترکیه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، شب گذشته از بازداشت دو تبعه این رژیم در ترکیه خبر دادند.

شبکه کان ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی، نیز تایید کرد که مقامات امنیتی ترکیه، دو تبعه رژیم صهیونیستی را دستگیر کرده‌اند اما هنوز دلیل این دستگیری مشخص نیست.

بر اساس این گزارش، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در جریان این موضوع قرار دارد و در حال پیگیری است.

۲۱ اکتبر گذشته، مقامات امنیتی ترکیه طی یک عملیات همزمان در چهار استان این کشور، ۱۵ متهم به جاسوسی برای موساد را دستگیر و اعلام کردند که فعالیت این جاسوسان موساد برای مدت یک سال زیر نظر بود و این افراد با موساد تبادل اطلاعات می‌کردند و در حال اقدام علیه امنیت ملی ترکیه بودند.

گفته می‌شود که این شبکه جاسوسی در حال جمع‌آوری اطلاعات از دانشجویان سوری و فلسطینی بویژه دانشجویان رشته‌های صنایع دفاعی، بودند. منابع رسانه‌ای اعلام کردند پس از آن‌که آنکارا به صورت رسمی از توقیف و بازداشت اعضای این شبکه جاسوسی موساد در خاک ترکیه خبر داد و اطلاعاتی در خصوص فعالیت اعضای این باند، منتشر کرد، یک هیأت از موساد به ترکیه سفر کرد تا در خصوص این امر به مقامات اطلاعاتی و امنیتی این کشور توضیح دهد.

اما مقامات رسمی رژیم صهیونیستی که اغلب به انتشار اخبار در خصوص دستگیری باندهای جاسوسی خود در دیگر کشورها، واکنشی نشان نمی‌دهند، این بار نیز سکوت پیشه کردند و پاسخی ندادند و تنها «رام بن باراک» نایب رئیس پیشین موساد و عضو کنونی کنست  مدعی شد که گزارش‌های ترکیه در این خصوص «مبالغه‌آمیز» است.

بن باراک که ریاست کمیسیون خارجی و امنیت پارلمان رژیم صهیونیستی را برعهده دارد،  ۲۳ اکتبر گذشته گفت که نمی‌تواند روش های کار موساد را توضیح دهد، اما بر اساس گزارش‌های منتشر شده می‌گوید که بازداشت‌شدگان اسرائیلی نیستند و در نتیجه «تخیلات ترکیه» در این پرونده «اغراق» شده است. مقامات ترکیه به چنین «دستاوردهای ادعایی» نیاز دارند، اما باید بدانند که این امر گاهی اوقات باعث «آسیب» شده و گاهی «نادرست» از آب در‌می‌آید، لذا باید این قضیه را به همان اندازه درستش در نظر گرفت.

اما چند روز پیش، روزنامه رأی الیوم به نقل از یک منبع آگاه در حزب حاکم ترکیه، از سفر یک هیأت از موساد به این کشور خبر داد و نوشت که این هیأت ضمن اعتراف به فعالیت این شبکه جاسوسی برای یکی از بخش‌های موساد، به طرف ترک اطمینان داد که هدف از فعالیت باند مذکور در خاک ترکیه، انجام هیچ‌گونه عملیات اطلاعاتی در صحنه ترکیه نبوده و هدف این باند صرفا رصد و تحت نظر قرار دادن رهبران حماس و طرفهای فلسطینی و دفاتر آن‌ها در ترکیه بوده است.

بنابراین گزارش، موساد ادعا می‌کند که پس از به دست آمدن اطلاعاتی در خصوص قصد گروه‌های فلسطینی در انجام و تامین عملیاتی امنیتی در فلسطین و به طور مشخص کرانه باختری، مجوز فعالیت این باند را تحت عنوان عملیات پیشگیرانه، شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات، داده است.

بنابراین گزارش، مقامات ترکیه صرفا به توضیحات این هیأت گوش داده‌اند و هیچ واکنشی در خصوص پذیرفتن این توضیحات نشان نداده‌اند.

انتهای پیام/ص