رفع کمبود ۱۲۰ هزار معلم فقط با ساماندهی قراردادیها امکان پذیر است/ برگزاری آزمون جذب داخلی در آموزش و پرورش
محمدرضا احمدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره عدم تعیین تکلیف و ساماندهی معلمان مدارس غیر انتفاعی اظهار داشت: برخی افراد مدارس غیر انتفاعی را مانند یک شرکت خصوصی میدانند اما برخی دیگر معلمان مدارس غیر انتفاعی را بخشی از بدنه آموزش و پرورش تصور میکنند.
وی افزود: طرحی در یکی از کمیتههای کمیسیون آموزش در حال بررسی است که اگر به نتیجه نهایی برسد خانواده آموزش و پرورش اعم از غیر انتفاعیها، نهضتیها، خرید خدمتیها، قبل و بعد از سال ۱۳۹۱ ساماندهی شده و با برگزاری یک آزمون داخلی در وزارت آموزش و پرورش برای همیشه تکلیف آنها مشخص خواهد شد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بعد از تصویب این قانون دیگر چیزی با عنوان وجود معلمان با عناوین مختلف شغلی که به صورت غیر رسمی در آموزش و پرورش فعالیت میکنند را نخواهیم داشت و بعد از آن جذب معلمان در این وزارتخانه فقط باید از مسیر دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی صورت گیرد.
احمدی اظهار داشت: باید آزمون داخلی برای جذب این دست از معلمان در آموزش و پرورش برگزار شود؛ ضمن اینکه این افراد حتماً بایستی آموزشهای و دورههای لازم را دانشگاه فرهنگیان طی کنند.
وی عنوان کرد: بعد از تعیین تکلیف رتبهبندی معلمان در مجلس، اولویت کمیسیون آموزش تعیین تکلیف و ساماندهی نیروهای انسانی در آموزش و پرورش است و بنا داریم تا کمبود نیرو در این زمینه را تأمین کنیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش هم اکنون تعداد ۱۲۰ هزار معلم در بدنه آموزش و پرورش کم دارد.
انتهای پیام/