عقب‌نشینی ۷۷۱۶ واحدی شاخص بورس تهران / ارزش معاملات دو بازار از ۱۳.۵ هزار میلیارد تومان گذشت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بورس اوراق بهادار تهران امروز هم روند رو به ریزش را در پیش گرفت و شاخص کل با کاهش ۷۷۱۶ واحد به رقم یک میلیون و ۴۰۸ هزار و ۵۸۲ واحد رسید.

همچنین شاخص کل با معیار هموزن امروز با کاهش ۹۲۹ واحد به رقم ۳۸۳ هزار و ۹۴۵ واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۵ میلیون و ۶۲۸ هزار میلیارد تومان شده است.

معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۴.۷ میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۷۴۸ هزار فقره معامله و به ارزش ۴ هزار و ۵۴۸ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

ارزش معاملات فرابورس هم بیش از ۹ هزار و ۱۲۷ میلیارد تومان شد. با این حساب ارزش معاملات دو بازار بیش از ۱۳ هزار و ۶۷۲ میلیارد تومان بوده است.

امروز همه شاخص‌ها بورس قرمز بودند، اما میزان کاهش شاخص‌ها زیر یک درصد ثبت شد است، به گونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی ۰.۵۴ درصد کاهش یافتند و این دو شاخص با معیار هموزن ۰.۲۴ درصد افت کردند.

شاخص آزاد شناور ۰.۵۹ درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس ۰.۳۹درصد کاهش یافت و شاخص بازار دوم بورس ۰.۷۴ درصد کاهش یافت.

امروز نماد پاکشو مربوط به گروه صنعتی پاکشو بیشترین اثر در شاخص بورس را داشته و برعکس نماد پتروشیمی پردیس، شستا، فولاد مبارکه، ملی مس و گروه پتروشیمی سرمایه ایرانیان بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشته‌اند.

در فرابورس ایران امروز شاخص کل با عقب‌نشینی ۳۴ واحد به رقم ۲۰ هزار و ۲۵۲ واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران بیش از یک میلیون و ۱۳۰ هزار میلیارد تومان شد.

ارزش بازار پایه هم به بیش از ۳۶۱ هزار میلیارد تومان رسید. معامله‌گران امروز در فرابورس ایران بیش از ۱.۹ میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۲۴۳ هزار فقره معامله و به ارزش ۹ هزار و ۱۲۸ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز نمادهای سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، مدیریت انرژی امیدتابان حور و بیمه کوثر بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتند و برعکس نمادهای پتروشیمی زاگرس، بیمه پاسارگاد، فولاد هرمزگان و پتروشیمی مارون بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشته‌اند.

به گزارش فارس، این روزها به دلیل منتفی شدن حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت دلار هم قدری از تب و تاب افتاد از طرفی خروج پول حقیقی از بازار سرمایه و رفتار هیجانی از طرف هم افراد حقیقی و هم شرکت‌های بورسی باعث ریزش شاخص بورس شده است.

سرمایه‌گذاری در بورس الزاماً همراه با ریسک و نوسان است، بنابراین بهتر است سرمایه‌گذاران حقیقی و خرد به سمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت هدایت شوند.

بازار سرمایه می‌تواند منبعی برای تأمین مالی کلان شرکت‌های بزرگ از جمله شرکت‌های دولتی تبدیل شود، به شرط اینکه دخالت در این بازار به حداقل کاهش پیدا کند.

انتهای پیام/ب