تولید «زنگ خطر» و «هزار و یک راه» با موضوع بحران پیری
به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به تغییر ذائقه مردم و ظهور اشکال مختلف بیانی و ارتباطی میان رسانه و مخاطب، تولید موشنگرافیکهایی با موضوعات دامنهدار همچون «فرهنگ پوشش» جزئی از سیاست تولیدی موسسه اندیشه شهید آوینی قرار گرفت تا از این طریق با بخشی دیگر از گستره مخاطبان ارتباط مفهومی برقرار شود.
«حامد بارئیطبری» تهیهکننده و کارگردان این آثار در این خصوص گفت: یکسری از موضوعات را برای اجرای موشنگرافیک انتخاب کردیم. برای مثال، موشنگرافیک «فرهنگ برهنگی» به تاریخچه پوشش در ایران میپردازد و این فرهنگ را با فرهنگهای بیگانه مقایسه میکند. این موشنگرافیک در هر قسمت به آسیبهای مختلفی که فرهنگ برهنگی در جوامع به جا میگذارد، خواهد پرداخت. ما با نگاهی انتقادی نسبت به نحوه پوشش در جوامع به ظاهر پیشرفته به این مساله خواهیم پرداخت که این نوع انتخاب چه ناهنجاریها و مشکلاتی به همراه داشته است.
«بارئیطبری» درباره تولید موشنگرافیک «هزار و یک راه»، توضیح داد: این مجموعه در حوزه اقتصادی بنا دارد که به جایگزینهای صادرات نفت بپردازد و به صنایع و محصولاتی اشاره میکند که میتواند اقتصاد ما را از تک قطبیبودن خارج کند و در حوزه های مختلفی قابل انجام است، مثل صدور داروهای گیاهی یا رونق گردشگری مذهبی که به نوعی میتواند مختص کشور ما باشد. وی افزود: این مجموعه به شکل مفصل در ۴۰ قسمت تدارک دیده شده است و رویکرد اصلیاش، فعالسازی بخشهای مختلف اقتصاد میباشد تا با رفع مشکلات، به تقویت این بخشها بپردازیم، چرا که ما در این مجموعه جدا از طرح مساله و معضل به دنبال ارائه راهکارها هستیم و تنها به بیان مشکلات بسنده نمیکنیم.
«بارئیطبری» درباره تولید موشنگرافیک «زنگ خطر» گفت: بحران پیری در کشورمان و بالا رفتن سن جمعیت و مخاطراتی که از بابت عدم توجه به فرزندآوری ایجاد میشود، زنگ خطری است که باید جدی گرفته شود. موشنگرافیک «زنگ خطر» در ۴۰ قسمت، تهدیدات و معضلات خانوادهها و تنهایی بچهها را بررسی میکند. وی افزود: ما حتی از تجربیات موفق کشورهای دیگر برای افزایش جمعیت در این موشنگرافیک استفاده میکنیم و با دیدگاههای مختلف روانشناختی و جامعهشناختی به مشکلات میپردازیم. از طرفی این موشن گرافیک ضمن اعلام خطر به سراغ راهکارهایی جهت دور شدن از بحران میرود. وی اضافه کرد: هر قسمت از این مجموعههای موشنگرافیکی، ۹۰ ثانیه میباشد و تحقیقات و روند تولید کار برای هر پروژه حدود ۴ ماه زمان برده است.
انتهای پیام/