کتائب سیدالشهداء: ۲۴ هزار داوطلب برای اخراج آمریکا از خاک عراق ثبت‌نام کرده‌اند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «حسن عبدالهادی» مسئول اطلاع‌رسانی جنگی گروه مقاومت «کتائب سید الشهداء» در عراق در گفت‌و‌گو با وب‌‌سایت عربی خبرگزاری فارس تأکید کرد که دیگر مداخله آمریکا در امور داخلی عراق غیرقابل‌تحمل شده است.

مسئول اطلاع‌رسانی جنگی کتائب سید الشهداء در ارتباط با ثبت‌نام داوطلبان برای نبرد با آمریکا در صورت عدم خروج نیروهای این کشور از خاک عراق گفت: « پافشاری “ابو آلاء الولائی” دبیرکل کتائب سیدالشهداء برای مبارزه با آمریکایی‌ها و رویارویی با آن‌ها برای نائل آمدن به درجه شهادت بیشتر شده است چراکه زندگی پس از شهادت فرمانده سلیمانی دیگر لذتی ندارد».

حسن عبدالهادی اضافه کرد: «مداخله آمریکا در امور عراق دیگر قابل تحمل نیست به‌خصوص مداخلات این کشور در جعل نتیجه انتخابات و کنار زدن شرافتمدان و محور مقاومت از مشارکت در روند سیاسی. این مسئله از مدت‌ها پیش حساب‌شده و برنامه‌ریزی‌شده است و هدف از آن، بیشترین میزان حضور در عراق به منظور سرقت منابع و تثبیت ریشه عادی‌سازی روابط است که البته این محال است  و مگر آن‌ها از روی جنازه ما رد شوند. ما ثبت‌نام داوطلبان برای مقاومت در برابر آن‌ها و اخراجشان را آغاز کرده‌ایم».

مسئول اطلاع‌رسانی جنگی کتائب سید الشهداء در پایان خبر داد: «تعداد داوطلبان تا این لحظه و تنها طی یک روز به ۲۴ هزار نفر رسیده است که این افراد از جای جای خاک عراق هستند».

این اظهارات پس آن بیان می‌شود که کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق اخیرا اعلام کرد که هیچ نشانه‌ای مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از خاک عراق مشاهده نکرده و تنها تا مدت زمان مشخص شده منتظر خروج نیروهای بیگانه از خاک عراق خواهد بود.

کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق اعلام کرده بود: «ما با خود عهد بستیم که به مذاکره‌کننده عراقی برای بیرون راندن اشغالگران آمریکایی از خاک پاکمان با استفاده از شیوه‌های دیپلماتیک زمان دهیم؛ اما تا این لحظه هیچ نشانه‌ای مبنی بر خروج ندیده‌ایم با آنکه تا ۱۲/۳۱ (پایان سال جاری میلادی) ۴۲ روز بیشتر فاصله نداریم بلکه بالعکس ما شاهد بودیم که اشغالگران آمریکایی گستاخ شمار نیروها و تجهیزاتشان در پایگاه‌های مستقر در عراق را فزایش داده‌اند و حتی هم‌اکنون اظهاراتی رسمی و غیر رسمی از برخی مقاومت ایالت شر آمریکا درباره قصد عدم خروج از کشور می‌شنویم آن هم به بهانه درخواست بغداد. در عین حال، هیچ واکنش یا تکذیبیه‌ای از جانب دولت عراق درباره این اظهارات احمقانه ندیده‌ایم».

پس از صدور این بیانیه، دبیرکل کتائب سید الشهداء از گروه‌های مقاومت خواست که سطح آماددگی خود را بالا ببرند و برای مبارزه تعیین‌کننده با اشغالگران آمریکایی خود را آماده کنند. 

او همچنین خبر داده بود که ثبت‌نام داوطلبان برای مبارزه با نیروهای آمریکا آغاز شده است.

نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۱۴ به درخواست دولت عراق برای مبارزه با داعش که در آن زمان یک سوم خاک این کشور را اشغال کرده بود، وارد عراق شدند. آمریکا به این بهانه  ۳۰۰۰ نیروی در قالب یک ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش که ۲۵۰۰ تن از آن‌ها، آمریکایی بودند، وارد عراق کرد.

با وجود انجام چندین دور مذاکره راهبردی میان بغداد و واشنگتن برای پایان دادن به حضور نظامی آمریکا در عراق به دلیل پایان نبرد با داعش و نیز تصویب طرح اخراج همه نظامیان خارجی از خاک عراق در پارلمان این کشور،  آمریکا هنوز با نقض این مصوبه در خاک عراق حضور دارد. هرچند که مقامات مسئول عراقی از آغاز روند خروج نظامیان آمریکایی خبر داده‌اند و هر از چند گاهی خبر عقب‌نشینی چندین یگان رزمی آمریکا رسانه‌ای می‌شود.

 پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸، در پی اقدام جنایتکارانه آمریکا در ترور سردار شهید «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و «ابومهدی المهندس» نایب رئیس شهید سازمان الحشدالشعبی عراق، طرح اخراج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور را تصویب کرد. 

مقامات آمریکایی تاکنون اظهارات ضد‌و‌نقیضی درباره خروج از خاک عراق بر زبان آورده‌اند. در حالی که برخی مقامات از گفت‌وگوی جدی با مقامات عراق برای خروج نیروهای رزمی از عراق و اهتمام ورزیدن واشنگتن به این امر سخن می‌گویند، برخی دیگر از مقامات مانند ژنرال «کنت مک‌کنزی»  فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا می‌گوید که کشورش شمار نیروهای خود در عراق را کاهش نخواهد داد و این امر به خواست بغداد است.

گفت‌و‌گو: معصومه فروزان

انتهای پیام/م