«عدم انسجام، اشرافیگری و نفوذ فرصت‌طلبان» از چالش‌های گام دوم انقلاب است

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، سیدمحمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در همایش «فرصت ها و چالش‌های گام دوم انقلاب» که به همت اقشار بسیج در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز برگزار شد، به چالش‌های گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: عدم انسجام جریان انقلابی و سایش حداکثری، یکی از چالش های پیش روی نخبگان انقلابی است و متاسفانه بخشی از نیروهای انقلابی در کشور اولویتشان کشمکش بین خودشان است و دلیل برخی ناکامی ها، شکست ها و مشکلات مومنین در طول تاریخ هم به همین چالش برمی‌گردد و هر کجا این سایش، اختلاف و تفرقه وجود داشته، جبهه باطل دست برتر را داشته است.

وی به دومین چالش پیش رو اشاره کرد و گفت: عدم اهتمام برخی از مسئولین به همه آرمان‌های انقلاب اسلامی از چالش هایی است که باعث تأخیر در تشکیل دولت اسلامی در ۴۲ سال گذشته شده است و چنین مسئله‌ای، تاخیر دولت‌سازی در گام دوم را بیشتر خواهد کرد.

معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج اساتید کشور،‌ همچنین به تضعیف اندیشه و روحیه انقلابی اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از چالش‌هایی که بعضاً دارای آثار و پیامدهای مخرب و بلندمدتی می‌تواند باشد، تضعیف روحیه و اندیشه انقلابی است که بعضاً دیدگاه‌های علمی و انقلابی را می‌خواهند به حاشیه ببرند یا نخبگان انقلابی را تندرو نامیده و بذر ناامیدی و نارضایتی را در بین جوانان بکارند.

هاشمی تصریح کرد: تضعیف روحیه انقلابی یعنی آغاز حرکت جریان نفوذ در ساختار سازمان ها که مدیران انقلابی باید نسبت به این چالش توجه خاص داشته باشند. هر کارگزاری که اندیشه و روحیه انقلابی را تضعیف کند و یا به حاشیه ببرد در جبهه غیرخودی قرار دارد.

وی در ادامه از نفوذ فرصت‌طلبان در مراکز قدرت و تصمیم‌ساز و بعضا دانشگاه ها ابراز گلایه کرده و گفت: یکی از چالش هایی که در همین ابتدای دولت سیزدهم  گریبان‌گیر دولت انقلابی شده است نفوذ فرصت‌طلبان در مراکز قدرت و تصمیم‌ساز موثر است که به زعم حقیر حضور فرصت‌طلبان محصول اختلاف نظر برخی نهادها و افراد انقلابی در خصوص شیوه و نحوه انتخاب مدیران و کارگزاران است.

هاشمی به یکی دیگر از آفت‌های پیشروی نیروهای انقلابی نیز اشاره کرد و افزود: خروج از ساده‌زیستی و گرایش به اشرافی‌گری، یکی دیگر از آفت های جدی و خطرناک جریان انقلابی است و همواره باید ساده‌زیستی در سطح مدیران عالی مشهود باشد و به عنوان یک مطالبه در سطح سازمان‌ها دنبال شود و مدیران به جد از اشرافیگری پرهیز کنند.

انتهای پیام/