تعویق طرح احداث ۹ هزار واحد مسکونی صهیونیستی در کرانه باختری
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، پایگاه خبری النشره گزارش داد که کابینه رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گفته است که احداث یک شهرک شامل ۹ هزار واحد مسکونی در اراضی اشغالی فلسطین را به تعویق انداخته است.
به گزارش النشره، کمیسیون برنامهریزی رژیم صهیونیستی قرار بود طرحی را اجرایی کند که موافقت اولیه آن در ماه گذشته گرفته شده بود.
این کمیسیون مدعی شد که احداث این شهرک نیازمند مطالعات زیستمحیطی است، ولی جدول زمانی را برای بررسیهای بیشتر اعلام نکرد.
این طرح شهرکسازی، گام دیگری برای اشغال هر چه بیشتر اراضی کرانه باختری اشغالی است. این در حالی است که «شورای عالی برنامهریزی و ساخت و ساز» وابسته به «ادراه مدنی» در اراضی اشغالی (از بازوهای اجرایی رژیم صهیونیستی)، اوایل آبان گذشته ساخت بیش از ۳۰۰۰ واحد صهیونیستنشین جدید در کرانه باختری را تصویب کرد.
«ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به این اقدام صهیونیستها، فقط به ابزار نگرانی بسنده کرد و گفت: «ما از طرح کابینه اسرائیل برای ساخت هزاران واحد مسکونی بسیار نگران هستیم و به شدت با این توسعه شهرکی که مطلقا با تلاشهای صورت گرفته برای کاهش تنش همخوانی ندارد، مخالفت میکنیم».
واشنگتن پیشتر نیز اظهاراتی در مخالفت با شهرکسازیهای رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی بیان کرده بود. با این حال، شهرکسازیها همچنان ادامه دارد و آمریکا اقدامی تنبیهی علیه تلآویو اعمال نکرده است.
شهرکسازیهای رژیم صهیونیستی در دوره ریاست «دونالد ترامپ» رئیسجمهور پیشین آمریکا شاهد جهش چشمگیری بود به طوری که تلآویو، مطابق با گزارش منابع صهیونیستی، در سال ۲۰۲۰، ۱۲۱۵۹ واحد صهیونیستنشین جدید احداث کرد که این تعداد واحد از سال ۲۰۱۲ تاکنون بیسابقه بوده است.
شهرکسازیها در حالی در خاک فلسطین انجام میشود که شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیست و سوم دسامبر سال ۲۰۱۶ قطعنامه ۲۳۳۴ را به منظور پایان دادن به شهرکسازی رژیم صهیونیستی در خاک فلسطین تصویب کرد.
در این قطعنامه ضمن تأکید بر عدم مشروعیت شهرکهای سازیهای رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷، از تلآویو خواسته شده که به شهرکسازیها در کرانه باختری از جمله قدس شرقی پایان دهد.
انتهای پیام/