صرفه جویی ۱۲ میلیاردی فدراسیون تکواندو
به گزارش “ورزش سه”، با رایزنی مسئولان فدراسیون تکواندو، هشتاد و یکمین دوره بینالمللی مربیگری تکواندو از روز ۱۰ آذرماه با حضور ۱۵۵ مربی و مسئولان کوکیوان به مدت ۴ روز در خانه تکواندو برگزار شد.
دوره بینالمللی که در دوران کرونا برای اولین بار در کشوری غیر از کرهجنوبی برگزار شد تا ایران این بار موفق به رقم زدن فصل جدیدی در برنامههای آموزشی مربیان شود. دورهای که باعث ارتقا و رشد دانش مربیان داخلی و اخذ مدرک معتبر بینالمللی برای آنها شد، تا مربیان ایرانی بدون پرداخت هزینه های سنگین ارزی و ریالی، در شرایط اقتصادی سخت اقتصادی بهترین بهره را از این دوره برده و به جرگه مربیان بین المللی تکواندو اضافه شوند.
طبق اعلام سایت فدراسیون تکواندو، مربیان واجد شرایط حضور در دورههای مربیگری درجه یک، دو و سه بینالمللی باید مبلغ ۳۰۰ دلار و مربیان شرکت کننده در آزمون مجدد مبلغ ۵۰ دلار را پرداخت میکردند. مبلغی که فدراسیون تکواندو اعلام کرده هیچ سهمی در آن نداشت و این مبالغ به مسئولان کوکیوان پرداخت شد. البته هزینه مربیان ایرانی غیر از مبلغ پرداختی به کوکیوان، دو میلیون تومان بود که این مبلغ صرف هزینههای پذیرایی در چهار روز برگزاری دوره، تهیه کیف، البسه، شاسی یادگاری دوره، کتاب و…. بود. هزینه اسکان، پذیرایی، بلیط رفت و برگشت مدرسین، مترجم ها، فراهم نمودن شرایط برگزاری و …. نیز تماما بر عهده فدراسیون قرار داشت.
این در حالی است که اگر قرار بود مربیان ایرانی برای شرکت در این دورهها به کرهجنوبی اعزام شوند آنها باید علاوه بر پرداخت مبلغ دلاری دورهها که از ۵۰ تا ۳۰۰ دلار است، هزینه تست PCR در داخل کشور، عوارض خروج از کشور، هزینه تست کرونا در کرهجنوبی، هزینه قرنطینه ۱۴ روزه در کره جنوبی و همچنین پول بلیت و هتل در طول برگزاری مسابقات را نیز پرداخت میکردند که در بهترین حالت چیزی میانگین بین ۴۰ تا ۸۰ میلیون تومان برای هر مربی ایرانی هزینه داشت.
فدراسیون تکواندو با برگزاری دوره مربیگری بین المللی در ایران یک صرفه جویی بزرگ را برای این رشته المپیکی در دستور کار قرار داده است.