فناوری تشخیص چهره و هوش مصنوعی برای ردیابی مبتلایان به کرونا

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، کره جنوبی به‌زودی یک پروژه آزمایشی برای استفاده از هوش مصنوعی، تشخیص چهره و هزاران دوربین مداربسته برای ردیابی حرکت افراد آلوده به ویروس کرونا، با وجود نگرانی‌ها در مورد تجاوز به حریم خصوصی، اجرا خواهد کرد.

فناوری تشخیص چهره و هوش مصنوعی، یکی از شگردهای کارآمد برای اسکن چهره افراد و تشخیص هویت بصری آن‌ها است. هوش مصنوعی با قابلیت‌های خاصی که دارد، می‌تواند قدرت و ارزش سیستم تشخیص چهره را افزایش بدهد. سازوکار اصلی تکنولوژی تشخیص چهره با بینایی ماشین است که نقاط متعدد چهره افراد به اعداد ۰ و ۱ تبدیل می‌شوند. در حقیقت، پایگاه داده‌ای که برای سیستم تشخیص چهره در نظر گرفته شده، می‌تواند چهره سایر افراد را از یکدیگر تشخیص دهد.

یک مقام شهری به رویترز گفت: این پروژه با بودجه ملی در بوچئون، یکی از پرجمعیت‌ترین شهرهای کشور در حومه سئول، قرار است در ژانویه عملیاتی شود.

این سیستم از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و فناوری تشخیص چهره برای تجزیه و تحلیل فیلم‌های جمع‌آوری‌شده توسط بیش از ۱۰۸۲۰ دوربین مداربسته استفاده می‌کند و حرکات یک فرد آلوده، هر کسی که با او تماس نزدیک داشته‌اند و اینکه آیا ماسک زده است یا خیر را طبق یک طرح تجاری ردیابی می‌کند. 

دولت‌ها در سراسر جهان به فناوری‌های جدید و گسترش اختیارات قانونی روی آورده‌اند تا سعی کنند موج آلودگی‌های کووید ۱۹ را متوقف کنند. طبق گزارش ماه مارس دانشکده حقوق کلمبیا در نیویورک، چین، روسیه، هند، لهستان و ژاپن و همچنین چندین ایالت آمریکا از جمله دولت‌هایی هستند که سیستم‌های تشخیص چهره را برای ردیابی بیماران کووید۱۹ راه‌اندازی یا حداقل آزمایش کرده‌اند. 

انتهای پیام/