مشکل آب و غذا از زبان پسر طلایی وزنه برداری!
به گزارش “ورزش سه”، مسابقات جهانی وزنهبرداری در آخرین روزهای سال ۲۰۲۱ میلادی در تاشکند ازبکستان به پایان رسید و رسول معتمدی با رکورد ۱۷۷ یک ضرب، ۲۲۰ دوضرب و مجموع ۳۹۷ کیلوگرم تنها طلایی تیم ملی ایران در این رقابتها لقب گرفت. این وزنهبردار ۲۳ ساله که در دسته ۱۰۲ کیلوگرم وزنه میزد، در اولین تجربه جهانی خود خوش درخشید تا ایران را به داشتن یک ستاره جدید در وزنهبرداری دنیا امیدوار کند.
در اولین تجربه ام طلای جهان را گرفتم
اولینبار بود که در رده بزرگسالان مسابقات جهانی را تجربه میکردم و خدا را شکر که هم من توانستم مدال طلا بگیرم و هم تیم ملی نایبقهرمان جهان شد. ما تلاش زیادی برای رسیدن به این موفقیت کردیم و با اینکه من تنها طلایی تیم بودم، اما همه دست به دست هم دادند تا چنین اتفاق مهمی برای وزنهبرداری ایران رخ دهد.
مشکلات عجیبی در اردوی آخر داشتیم
متاسفانه در اردوی آخر ما در تهران که سه هفته طول کشید، مشکلات عجیبی داشتیم. از فدراسیون تا کادر فنی و ماساژور تیم همه زحمت میکشیدند، اما امکانات اولیه هم برای ما فراهم نبود. حتی تا دو روز قبل از اعزام مشخص نبود که اصلا تیم میرود یا خیر. فکر میکنم مسئولانی که باید به وزنهبرداری کمک کنند و همیشه قبل از المپیک یا بازیهای آسیایی از وزنهبرداری طلب مدال میکنند، هیچ حمایتی از ما نکردند. البته رئیس کمیته ملی المپیک در روزهای آخر کمک کرد تا تیم اعزام شود.
فکر نمی کردم مشکل اردوی تیم ملی غذا و آب باشد!
مشکل تغذیه داشتیم. توقع ما این نیست که اردوی خارج از کشور داشته باشیم یا پول کلانی به ما بدهند. حق بچههای وزنهبرداری است که حداقل در اردو غذای خوب بخورند. اگر قرار است حمایتی شود، باید قبل از مسابقات باشد. هر مشکلی که بگویید در اردوی آخر تجربه کردیم. واقعا در زندگیام چنین چیزهایی را ندیده بودم و هیچ وقت فکر نمیکردم در اردوی تیم ملی دغدغه غذا برای خوردن داشته باشیم. شاید این مسائل را در مسابقات جهانی به تیمها و ورزشکاران دیگر میگفتیم، باورشان نمیشد!
همه ۱۰ وزنه بردار در نایب قهرمانی شریک هستند
بچهها از غیرت و جانشان مایه گذاشتند و اجازه ندادند کم و کاستیها روی کارشان تاثیر چندانی بگذارد. سه نفر مدال گرفتند و ۷ نفر روی سکو نرفتند، اما آنها هم در نتیجه تیمی تاثیرگذار بودند. در واقع این نایب قهرمانی حاصل یک کار تیمی بود.
می خواستم در دوضرب رکوردشکنی کنم
مردم که به من محبت داشتند و قبل از رفتن هم میگفتند از تو طلا میخواهیم. با دعای خیر آنها خدا را شکر که شرمنده نشدم. در یکضرب به خاطر بیتجربگی وزنه اول را به راحتی از دست دادم و عقب افتادم؛ درحالی که میتوانستم طلا بگیرم. در دوضرب هم متاسفانه وزنه دوم از دست رفت. با اینکه طلای دوضرب را گرفتم، اما از رکوردم راضی نیستم. من حتی برنامه داشتم که بعد از قطعی شدن مدال طلا برای زدن رکورد ۲۳۲ کیلوگرم جهان روی تخته بروم، اما از دست رفتن یک حرکت باعث شد که در حرکت سوم ۲۲۰ را بزنم و طلا بگیرم.
برای رفتن روی سکوی المپیک آماده می شوم
من اول راه هستم و امیدوارم که به آرزوهای بزرگتری که دارم هم دست پیدا کنم. من بعد از مشورت با کادر فنی وزنم را روی ۱۰۲ کیلوگرم نگه داشتم و خدا را شکر که این وزن هم المپیکی شد. ۱۰۲ کیلوگرم یکی از اوزان وزنهبرداری در مسابقات ۲۰۲۴ پاریس است. البته کار سختتر میشود، چون مدعیان ۹۶ کیلو و ۱۰۹ کیلو هم به ۱۰۲ کیلوگرم میآیند. به هر حال المپیک است و سه سال زمان دارم تا خودم را برای رسیدن به آن و رفتن روی سکو آماده کنم. خودم این پیشبینی را میکردم که وزن من المپیکی شود. البته برای بازیهای آسیایی سال آینده اگر بخواهم شرکت کنم باید در دسته ۱۰۹ کیلو رقابت کنم.
توجه به وزنه برداری مختص المپیک نباشد
میخواهم از تمام کسانی که مرا در راه رسیدن به طلای جهان همراهی کردند، تشکر کنم. از مسئولان هم میخواهم که خیلی بیشتر به وزنهبرداری توجه کنند. فقط اینطور نباشد که قبل از المپیک و بازی های آسیایی یاد وزنه برداری بیفتند.
دارنده مدال طلای وزنهبرداری جهان بعد از رسیدن به یکی از اهداف خود در ۲۳ سالگی، حالا خودش را برای طلای المپیک ۲۰۲۴ آماده میکند.