مکتب سردار سلیمانی باید در مدارس جهان اسلام تدریس شود

سعید صادقلو فعال رسانه‌ای و دانشجوی دکتری جغرافیای سیاسی و ژئوپلیتیک در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، محدود کردن شهید سلیمانی را به چهره‌‌ای صرفا نظامی، ظلم به این شخصیت دانست و گفت: شهید سلیمانی را نباید فقط در ابعاد نظامی مورد بررسی قرار داد. این شهید نه تنها در میدان رزم، بلکه در میدان‌ ولایت پذیری و بصیرت، جهاد، خدمت رسانی و آبادانی، مردم یاری، محبت، خودباوری، انصاف و عشق  باید مورد توجه قرار گیرد و ابعاد شخصیتی‌اش شناخته و معرفی شود.

صادقلو، رمز جاودانگی سردار سلیمانی را نفوذ او در دل‌های مستضعفین و ظلم دیدگان ارزیابی کرد و افزود: حاج قاسم مرزهای جغرافیایی را در نوردید، در قلوب مستضعفین و مظلومان عالم نفوذ کرد و همانطور که رهبر معظم انقلاب اشاره فرمودند تبدیل به  یک مکتب بین المللی شد.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش زیادی دارد تا وجوه شخصیتی سردار سلیمانی را محدود و این شهید را صرفا یک نظامی معرفی کند، خاطرنشان کرد: نظام سلطه، علاقه‌مند است که ایشان را صرفا در قالب یک ژنرال نظامی معرفی کند و جهانیان او را تنها یک نظامی بلندمرتبه بشناسند اما، در حقیقت او کمک حال مردم مستضعف و مظلوم جهان اسلام در تمامی زمینه‌ها بود. کمتر کسی است که مستندهای دلنشین زندگی ساده زیستانه او و هم نشینی‌اش با روستاییان را ندیده باشد و آن را فرموش کرده باشد.

این پژوهشگر مسائل سیاسی با یادآوری اینکه شخصیت‌هایی مانند شهید سلیمانی را نمی‌توان در ظرف زمان و مکان مورد سنجش قرار داد چرا که او دارای شخصیتی با کارکردها و ابعاد مختلف است، افزود: ژئوپلیتیک به طورکلی، علم تاثیرات متقابل جغرافیا، انسان و سیاست است. حاج قاسم با عملکرد خود روشن ساخت که می‌توان با وجود حضور فعال در میدان، سیاست، انسان و جغرافیا را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین می‌توان او را به حق به وجود آورنده و توسعه‌دهنده ژئوپلیتیک میدان لقب داد.

صادقلو به خدمات سردار سلیمانی در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی با حضور در میدان خدمت رسانی و آبادانی نشان داد چگونه می‌توان در قالب یک استراتژیست کارکشته، موجب آبادانی و بهسازی فضاهای جغرافیایی شد.

وی افزود: شهید سلیمانی با حضور مستشاری خود در جبهه مقاومت، نشان داد چگونه می‌توان در قالب یک فرد نظامی، سیاست‌های کلان بین‌المللی را تحت تاثیر قرار داد و با حضور پر رنگ خود درمیدان مردم یاری نشان داد چگونه می‌توان در قالب یک فرد ملی، انسان‌ها را به هم نزدیک کرد و موجب اتحاد ملی در مقیاس کشوری و اتحاد امتی در مقیاس بین‌المللی شد.

وی به ۶۲ سال زندگی شهید سلیمانی و آثار و برکات زندگی او اشاره کرد و با بیان اینکه میراث بر جای مانده این شهید باید از سوی رهپویان مکتبش برای همیشه زنده بماند گفت: شجرۀ طیبه‌ای که شهید در جهان اسلام بنیان نهاد، باید از سوی رهپویان مکتبش در جهان منتشر شود تا زمینه‌های ظهور منجی عالم بشریت، مهیاتر شود.

صادقلو، شهادت سردار سلیمانی و جاودان شدن نام او را برای دشمن خطرناک‌تر از دوران حیات این شهید خواند و گفت: به حق گفته شد که شهید سلیمانی برای دشمنانش، از سردار سلیمانی خطرناک‌تر است چراکه نظام سلطه را با قاسم سلیمانی‌های زیادی رو به رو کرده است.

وی گفت: مکتب سردار سلیمانی باید در کتب درسی دانش آموزان جهان اسلام تدریس شود تا نسل کودک و نوجوان از سنین کودکی با مکتب او آشنا و در راه این اسوه حق قدم بردارند.

انتهای پیام/