مقابله با کرونا محور اصلی همکاری ترکمنستان و سازمان جهانی بهداشت
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس، وزارت امور خارجه ترکمنستان از ارائه برنامههای مشترک و همکاری این کشور با سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۲ به دفتر نمایندگی این سازمان در «عشق آباد» خبر داد.
این فهرست همکاری به اقداماتی برای مبارزه با همهگیری کووید-۱۹، به ویژه پیشگیری و کنترل عفونت، اطلاعرسانی به مردم در مورد خطرات و همچنین توسعه و اجرای طرح ملی واکسیناسیون کرونا توجه دارد.
نمایندگان دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت که در پایان نوامبر ۲۰۲۱ از کشور بازدید کرده بودند بر لزوم تشدید تلاش برای شناسایی کووید-۱۹ تاکید کردند.
«کاترین اسمالوود»، افسر ارشد اورژانس سازمان جهانی بهداشت، قبل از سفر به ترکمنستان گفت: همه گیری کرونا تقریباً طی دو سال در سراسر جهان در حال گسترش است. از نظر علمی، به سختی میتوان تصور کرد که هیچ ویروسی در ترکمنستان وجود ندارد.
در آذرماه سال گذشته، وزارت امور خارجه ترکمنستان جلسه توجیهی برای دیپلماتهای خود با موضوع جلوگیری از ورود کووید-۱۹ به این کشور برگزار کرد.
شایان ذکر است که ترکمنستان هنوز وجود کووید-۱۹ و انواع آن را در قلمرو خود به رسمیت نمیشناسد. اگرچه در این کشور از اول نوامبر سال گذشته میلادی به مدت دو هفته قرنطینه کامل اعلام و محدودیتهایی در سراسر کشور اعمال شد.
ترکمنستان با خرید واکسن از روسیه، واکسیناسیون مردم خود را آغاز کرده است و تاکنون ۸۰ درصد از مردم این کشور دز اول واکسن ضد کرونا را دریافت کردهاند.
انتهای پیام/