برگزاری اردوی علمی «مسیر روشن» با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه علم‌و‌صنعت

به گزارش خبرنگار تشکل‌‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، اردوی علمی دانشجویی «مسیر روشن» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم‌و‌صنعت با حضور ۳۰۰ نفر از دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه، در استان اصفهان برگزار شد. 

در این اردو دانشجویان و اساتید ضمن بازدید از مراکز بزرگ صنعتی استان، از نزدیک با دستاوردها و ظرفیت‌های صنعتی آشنا شدند. 

قاسم زاده مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم‌و‌صنعت درباره برگزاری این اردوی علمی به فارس گفت: اردوی علمی «مسیر روشن» به عنوان بزرگترین اردوی علمی دانشجویی کشور و نمونه برتر اردوهای راهیان پیشرفت شناخته می‌شود.

وی ادامه داد: بسیج دانشجویی دانشگاه علم‌وصنعت ایران در طی چند سال اخیر همواره سعی داشته با برگزاری اردوهای علمی تفریحی برای دانشجویان، امید به آینده و روحیه خودباوری را در‌ بین دانشجویان تقویت کند.

قاسم زاده تصریح کرد: همچنین در راستای بیانات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب مبنی بر ایجاد امید به آینده و پیشرفت در علم و دانش در بین جوانان و بخصوص نخبگان، واحد علمی بسیج دانشجویی رسالت خود را براین نهاده تا ظرفیت های صنعتی استان‌های مختلف ایران را به دانشجویان معرفی کند. 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم‌و‌صنعت گفت: در گام اول این امر، اردوی علمی مسیر روشن به مقصد اصفهان در بهمن‌ماه سال  ۱۳۹۸ و در گام دوم، اردوی علمی تفریحی مسیر روشن به مقصد بهشهر مازندران در آبان ماه سال ۱۴۰۰ برگزار شد. 

وی افزود: در گام سوم اردوی مسیر روشن، استان اصفهان به‌عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور انتخاب شد تا دانشجویان بتوانند از ظرفیت‌های صنعتی این استان بهره‌مند شوند و همچنین باتوجه به اینکه این استان دارای جاذبه‌های گردشگری و تفریحی بسیار است، می‌تواند در امر ایجاد شور و نشاط دربین دانشجویان مؤثر واقع شود. بنابر این فانوس سوم مسیر روشن با حضور تعداد ۳۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علم‌و‌صنعت در استان اصفهان برگزار شد و از این جهت به عنوان بزرگترین اردوی علمی دانشجویی کشور شناخته می‌شود.

قاسم زاده اظهار داشت: در اردوی مسیر روشن؛ دانشجویان ضمن بازدید از بیش از ۱۰ مرکز بزرگ صنعتی استان اصفهان همچون فولاد مبارکه، پتروشیمی، اسنوا، همگام خودرو و… ، با دستاوردها و ظرفیت های کشور آشنا شدند و با شناخت مسائل واقعی صنعت، جهت حل آن مسائل قدم برمی‌دارند. 

وی تاکید کرد: نظر به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر مسئله محوری و حل مسائل کشور توسط جامعه علمی و نخبگانی، از اهداف اصلی اردوی مسیر روشن شناسایی ظرفیت ها و مسائل کشور و ایجاد انگیزه در نسل جوان برای حل این مسائل است. 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم‌و‌صنعت ادامه داد: در این اردو میزبان اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و همچنین کارآفرینان موفق و چهره های سرشناس اقتصادی و علمی چون دکتر یونچی تاجر و متخصص اقتصاد و کارآفرینی، مهندس نجات بخش مدیرعامل شرکت بهیارصنعت، مهندس رجبی مدیرعامل دانشکار و مهندس آبکار فعال حوزه سیاست گذاری بودیم که هرکدام در مورد عرصه های مختلف علمی، اقتصادی، سیاست گذاری و… برای دانشجویان به سخنرانی پرداختند. 

وی اضافه کرد: همچنین در این اردو دانشجویان به تیم سازی پرداختند و در انتهای اردو پروژه هایی که غالبا مبتنی بر نوآوری و خلاقیت و نیاز واقعی صنعت بودند برای دانشجویان تعریف شد و بدین ترتیب بعد از اردو مسابقه و رقابتی بین تیم‌ها شکل می‌گیرد و بعد از یک ماه تیم‌هایی که پروپوزال بهتری ارائه کنند انتخاب می‌شوند و جهت شروع کار عملی و بستن قرارداد اقتصادی به شرکت های صنعتی معرفی می‌گردند تا بتوانیم به حول و قوه الهی قدمی جهت حل مسائل کشور برداریم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم‌و‌صنعت درباره برنامه های اردوی مسیر روشن افزود: در روز اول اردو شرکت کننده ها بسته به نوع رشته تحصیلی که داشتند تقسیم شدند و بازدیدها براساس رشته‌های تحصیلی صورت گرفت.

انتهای پیام/