انقلاب؛ عدالت‌محوری، فسادستیزی| مبارزه با فساد از عناصر کلیدی گام دوم انقلاب است

علیرضا محسنی تنکابنی عضو شورای مرکزی اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به نامگذاری ششمین روز از دهه فجر سال جاری با عنوان « انقلاب اسلامی؛ عدالت محوری، فساد ستیزی» اظهار داشت: یکی از شاکله‌های اصلی و اساسی شکل‌گیری انقلاب اسلامی در کشور ، موضوع عدالت و فسادستیزی بوده است. 

وی افزود: عدالت شاخص‌ها و نمود‌های گوناگونی در جامعه دارد که عدالت اجتماعی، عدالت اقتصادی، عدالت فرهنگی و عدالت حقوقی را بتوان از نماد‌های اصلی عدالت به‌شمار آورد.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: به مدد لطف الهی و همیاری و پشتیبانی امام امت و مردم در سال ۵۷ با پیروزی انقلاب اسلامی، جهت حرکت کشور از مسیر بی‌عدالتی‌ها و بی‌توجهی‌های فساد‌آور به سمت ریل عدالت‌محوری در همه‌ زمینه‌ها حرکت کرد و  دستاورد‌های مهمی را همراه با عدالت برای کشور به ارمغان آورد که از جمله‌ آن می‌توان به پیشرفت در زمینه‌های اقتصادی، علمی، صنعتی و… در اقصی نقاط کشور اشاره کرد.

تنکابنی یادآور شد: امروز برخلاف سال‌های پیش از انقلاب که صدای علم و صنعت تنها از بخش محدودی از کشور آن هم به دلیل قومیت محوری درباریان به گوش می‌رسید، ما شاهد آن هستیم که بانگ عظیم قدرت علمی و صنعتی کشور در بسیاری از جهات گوش استکبار جهانی را کر کرده و لرزه بر افکار آنان نهاده است.

وی افزود: اما همانطور که رهبر معظم انقلاب بار‌ها و بار‌ها بر مسئله‌ عدالت تاکید کرده‌اند و از دستگاه‌ها، قوای سه‌گانه‌ کشور و مردم درخواست کردند تا با اجرای اصول انسانی در همه‌ زمینه‌ها، عدالت واقعی را در کشور اجرایی کنند، امید داریم و مصمم هستیم تا بتوانیم با کمک و همت همگانی مسائل و بی‌عدالتی‌های فعلی در بعضی از بخش‌های مهم کشور، بخصوص بخش‌های اقتصادی را مرتفع سازیم و با از میان برداشتن فاسدان اقتصادی و اجتماعی، عدالت اقتصادی و اجتماعی پایدار را برای کشور به ارمغان بیاوریم.

این فعال دانشجویی ادامه داد: نکته‌ قابل توجه دیگر در خصوص عدالت و فساد‌ستیزی که سبب می‌شود توجه ویژه به این موضوع داشته باشیم این است که، عدالت و فساد‌ستیزی از عناصر کلیدی و مهم گام دوم انقلاب اسلامی محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: مسئولان و مدیران فعلی و آینده‌ نظام جمهوری اسلامی ایران باید توجه داشته باشند که با مدیریت اصولی، علمی و جهادی خود در مسائل جامعه جوری باید عمل کنند تا قوانین و اجرایی‌شان سبب کاهش شکاف و فاصله میان اقشار ضعیف و مستضعف جامعه با اقشار قوی و ثروتمند جامعه شوند، چرا که بی‌توجهی به این موضوع علاوه بر گسترش بی‌عدالتی، امنیت عمومی جامعه را نیز می‌تواند خدشه‌دار کند. 

 عضو شورای مرکزی اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان در پایان با اشاره به سخنان آیت‌الله بهشتی درباره بحث عدالت گفت: امید‌ است که با همراهی و تعامل بیشتر میان مسئولین کشور و مردم ، ما شاهد تحقق یافتن هر چه بهتر عدالت در کشور باشیم. 

انتهای پیام/