پایش و کنترل مداوم مواد سیال در صنایع مختلف با محصولی دانش‌بنیان

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نسرین حسینی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مبین آب تجهیز راد با بیان اینکه آنالایزرهای آنلاین این شرکت کیفیت قابل‌رقابتی با نمونه‌های خارجی خود دارد، گفت: این محصول در صنایع و حوزه‌های مختلف ازجمله نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، نیروگاه‌ها، آب و فاضلاب، محیط‌زیست و صنایع آلاینده کاربرد دارد.

حفظ منابع مالی صنایع

آنلایزرهای آنلاین به دستگاه‌های سنجشی گفته می‌شود که در محل سنجش (خطوط تولید، تصفیه‌خانه آب یا فاضلاب، منابع آب، ایستگاه‌های سنجش و مواردی از این دست) نصب شده و بدون نیاز به نیروی انسانی اقدام به آنالیز بدون وقفه نمونه‌ها، طبق برنامه‌ریزی قبلی می‌کند.

از کاربردهای این محصول می‌توان به آنالیز و کنترل برخی از ترکیبات و آلاینده‌های آب، کنترل اتوماسیون تزریق برخی از مواد به داخل آب مانند کلر، خنثی‌سازی اسیدی و بازی، پایش آلاینده‌های آب‌های رودخانه‌ها و دریاچه‌ها و کنترل ترکیبات خطوط تولید کارخانجات و پالایشگاه‌ها اشاره کرد.

با توجه به قیمت بسیار بالای آنالایزرهای آنلاین وارداتی، بومی‌سازی این محصول کمک شایانی به حفظ منابع مالی صنایع مرتبط کرده و در برخی مواقع موجب حفظ سرمایه تا ۶۰ درصد نیز شده است.

حفظ کیفیت در بهترین سطح

مهم‌ترین مزیت این محصول، قیمت مناسب آن همراه با حفظ کیفیت در بهترین سطح است، همچنین با توجه به تحریم‌های ایجاد شده علیه ایران، امکان ارائه خدمات پس از فروش و تعمیرات برای برخی از برندهای خارجی امکان‌پذیر نیست که با توجه به اینکه این شرکت از حداکثر ظرفیت تولیدات داخلی برای تأمین قطعات آنالایزرهای خود استفاده می‌کند این محدودیت‌ها به حداقل رسیده است.

این محصول با داشتن کیفیتی مشابه، اختلاف قیمت قابل‌توجهی نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارد و در برخی موارد این اختلاف قیمت به ۷۰ درصد نیز می‌رسد. این شرکت برای ۱۴ نفر به‌صورت مستقیم و ۲۰ نفر غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مبین آب تجهیز راد با اشاره به اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تسهیلات حمایتی خود موجب تسهیل در رفع برخی مشکلات اقتصادی این شرکت شده است، بیان کرد: حمایت‌های این مجموعه مفید واقع شده اما برای رفع موانع موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان نیاز به تخصیص اعتبارات و حمایت‌های بیشتر و همچنین فراهم کردن بستری برای عرضه محصولات دانش‌بنیان است.

انتهای پیام/