نفوذ سایبری صهیونیستها به دیوان پادشاهی اردن
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، عدهای از مردم اردن به خبرگزاری «عمون» گفتهاند که تلفنهای همراهشان از طرف یک شرکت صهیونیستی هک شده است و شرکت «اپل» در پیام هشداری از آنها خواسته است که احتیاط کنند.
این خبرگزارش اردنی به نقل از یک منبع در یکی از خبرگزاریهای جهانی مستقر در واشنگتن در این خصوص گزارش داد که دو شرکت صهیونیستی ۸۰۰۰ تلفنهمراه از جمله ۲۰۰ شماره اردنی را هک و به تلفنهمراه آنها نفوذ کردهاند. بنابر این گزارش، از جمله تلفنهایی که در این حمله هک شدهاند، افرادی در دیوان پادشاهی اردن، کمیته المپیک، «مصطفی حمارنه» از شخصیتهای سیاسی بارز این کشور، «هاله عاهد» از فعالان اردنی و همچنین تلفنهمراه همسر «جمال خاشقچی» ستوننویس مقتول روزنامه «واشنگتن پست» بودهاند.
هاله عاهد و همچنین مصطفی حمارنه در گفتوگو با خبرگزاری عمون تأیید کردند که تلفنهمراهشان هک شده است. حمارنه به عمون خبر داد که عملا در ماه فوریه گذشته تا بیست و سوم ماه نوامبر سال ۲۰۲۱ میلادی شرکت سازنده تلفنهمراهش به صورت پیوسته به او درباره هک گوشی هشدار داده است. حمارنه میگوید که شماره تلفنها، تصاویر، برنامه «واتساپ» و پیامکها، رایانامهها و دیگر برنامههای کاربردی نصب شده در تلفنهمراهش هک شدهاند.
این خبرگزاری اردنی در ادامه اضافه کرد که کمیسیون امنیت داخلی پارلمان رژیم صهیونیستی درباره صحت این خبر، جزئیات آن، و همچنین فرد ذینفع از این عملیات و نهاد یا فرد وابسته به آنها تحقیقاتی را آغاز کرد و گمان میرود که پلیس رژیم صهیونیستی در راستای منافع یک گروه سیاسی صهیونیستی در دوره نخستوزیری «بنیامین نتانیاهو» اقداماتی را برای آنها انجام میداده است.
منبع آمریکایی مذکور که نخواسته نامش فاش شود، در گفتوگو با عمون اظهار داشت که نمیداند آیا شرکت سازنده جاسوسافزار «پگاسوس» با گروههایی در اردن برای هک تلفنهای همراه همکاری داشته است یا خیر.
این خبرگزاری اردنی همچنین در اشاره به دو شرکتی که در هک تلفنهای همراه نقش داشتهاند، از شرکتهای صهیونیستی «اناساُ» و شرکت «کوادریم» (Qua dream) نام برد.
اواسط ژوئیه سال گذشته میلادی، هفده سازمان رسانهای گزارش داده بودند که جاسوسافزار پگاسوس برای هک موفق ۳۷ گوشی هوشمند متعلق به خبرنگاران، مقامهای دولتی و فعالان حقوق بشر از سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است.رسانههای مختلفی از جمله «واشنگتن پُست»، «لوموند»، «گاردین» و چند منبع دیگر فاش کرده بودند که این جاسوسافزار صهیونیستی به برخی از کشورها از جمله عربستان سعودی و امارات عربی متحده فروخته شده و از آن برای هک اطلاعات گوشی چند شخصیت مهم در سطح جهان استفاده شده است.
افشای رسوایی جاسوسافزار پگاسوس واکنشهای بینالمللی زیادی را به همراه داشت به طوری که «اگنس کالامار» دبیرکل عفو بینالملل هم در بیانیهای اعلام کرد پروژه پگاسوس نشان میدهد که چگونه جاسوسافزار شرکت اسرائیلی، به سلاح مطلوب دولتهای سرکوبگر تبدیل شده است و آن را ابزاری برای ترساندن رسانههای منتقد خواند. با این حال، «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ارتباط شرکت جاسوسی سایبری را با این رژیم انکار کرد و گفت که هک تلفنهمراه مقامهای آمریکایی نقض شدید قوانین تلآویو است.
در ماه نوامبر، وزارت بازرگانی آمریکا شرکت صهیونیستی NSO را در فهرست سیاه قرار داد و تأمینکنندگان آمریکایی را از فروش نرمافزار یا خدمات به سازنده نرمافزارهای جاسوسی اسرائیل بدون دریافت مجوز خاص منع کرد.
از سوی دیگر، همزمان با تداوم تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت، روزنامه انگلیسی «گاردین» اخیرا گزارش داد که تلفنهمراه یک محقق این پرونده با جاسوسافزار صهیونیستی پگاسوس هک شده است (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/