انقلاب، جهش علمی، نخبه پروری، تمدن اسلامی| نماینده مجلس: زنان بعد انقلاب در بخش‌های علمی درخشان ظاهر شده اند

علی‌اصغر عنابستانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نام‌گذاری دهمین روز از یوم‌الله دهه فجر۱۴۰۰ با عنوان انقلاب، جهش علمی، نخبه پروری، تمدن اسلامی، اظهار داشت: موضوع کرامت زن و تحکیم بنیاد خانواده امروز یک مسئله جهانی است و بسیاری از کشورهای با تفکرات لیبرالیستی هم به این جمع‌بندی رسیده‌اند که بایستی نگاه خود را به حوزه اجتماع تغییر دهند.

وی افزود: غربی‌ها تلاش دارند بنیان اجتماع که از خانواده گذاشته می‌شود را تغییر دهند و این جایگاه را ارتقا دهند البته این حرفی است که جمهوری اسلامی در ۴۲ سال قبل آن را پیگیری کرده و بارها این شعار را سر داده که بایستی در جمهوری اسلامی به زن و خانواده توجه زیادی شود چرا که زن یک کالای قابل عرضه برای استفاده دیگران در جامعه نبوده و نیست و او نیمی از خانواده محسوب می‌شود. این در حالی است که غربی‌ها نگاه مصرفی به جنس زن دارند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در غرب زن یک کالای تزئینی برای بهره‌برداری مردان محسوب می‌شود. این در حالی است که زن یک بخش تأثیرگذار و اصلی و تربیتی در جامعه بوده و پایه اصلی خانواده است.

عنابستانی گفت: اگر بخواهیم به زن در موضوع تربیت جامعه نگاه کنیم بایستی بگوییم که بار تربیتی جامعه بر دوش زن است و بایستی کرامت او حفظ شود و وقتی این کرامت حفظ می‌شود به مسئولیت اجتماعی که خداوند برای این نیمه خلقت طراحی کرده و بر دوش آن گذاشته است توجه کرده و به آن توجه کنیم و آن را به سایر بخش‌های جامعه تعمیم دهیم.

وی افزود: در طول سال‌های بعد از انقلاب زنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی حضور ویژه و فعال و برجسته داشته‌اند. این در حالی است که آنها در بخش‌های مختلف علمی کشور درخشان ظاهر شده و ۶۰ درصد از صندلی‌های دانشگاه‌ها از آن زنان و دختران است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فضای رشد برای زنان در جمهوری اسلامی به ویژه در حوزه‌های مختلف علمی و سیاسی بسیار مساعد بوده و بدون بهره‌برداری‌های غیرمناسب است که در جوامع غربی زنان به عنوان جنس مخالف نگاه می‌شود.

عنابستانی افزود: زنان در جمهوری اسلامی هموار به رشد و کرامت خود رسیده‌اند و در بخش‌های مختلف تربیتی ارتقا پیدا کرده و پایه و ساختار هر خانواده‌ای محسوب می‌شوند.

وی گفت: متأسفانه در شبیه خون فرهنگی و تهاجم فرهنگی دشمنان علیه جمهوری اسلامی تلاش شد تا بنیان خانواده را از هم بپاشاند و کوشیدند تا تأثیر منفی بر تربیت اجتماعی و تربیت خانوادگی بگذارند. 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در هر جامعه خانواده‌های متعددی حضور دارند که بایستی این بنیان بسیار مستحکم باشد تا نظام تربیتی مستحکمی بتواند منجر به تربیت فرزندان و نسل‌های‌ آینده شود.

عنابستانی گفت: زن محور اصلی و استحکام هر خانواده است و نقش تربیتی که بر دوش دارد بسیار ویژه است.

وی عنوان کرد: فضای امروز جمهوری اسلامی به نسبت گذشته که ساختار خانواده‌ها از هم پاشیده بود و بسیار شبیه به غرب امروزی بودیم تلاش‌های زیادی صورت گرفت که این بنیان مستحکم شده و خانواده تحکیم داشته باشد. این در حالی است که جوامع غربی به سمت اضمحلال کامل خانواده می‌روند و حتی اندیشمندان غربی هم به این نتیجه رسیده‌اند. بایستی ساختار خانواده محوری حفظ شده و ارتقا یابد اما آنها چیزی به عنوان خانواده ندارند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در جمهوری اسلامی ساختار سنتی، مذهبی و اجتماعی ویژه‌ای داریم و توانسته‌ایم تا حدود زیادی دربرابر هجمه‌های فرهنگی دشمنان که برای از هم پاشیدن خانواده صورت می‌دهند مقابله کنیم. 

عنابستانی عنوان کرد:‌ بایستی همیشه نقش تربیتی زن در خانواده مورد توجه باشد و روز به روز تقویت شده و مستحکم شود که اگر اینگونه رفتار کنیم جامعه‌ای سالم و روبه رشد و پویا خواهیم داشت که نسل آینده خوبی هم خواهیم داشت.

انتهای پیام/