اولویت صنعت ساخت کشتی اتکا به توانمندی داخل است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران،  محمدرضا مدرس خیابانی  در مراسم امضای قرار‌داد ساخت شناور چند منظوره  بین کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و کشتی سازی صدرا نکا  با بیان اینکه دریای خزر برای کشور بسیار مهم و استراتژیک به شمار می‌رود، گفت: برنامه کشتیرانی دریای خزر به عنوان یکی از شرکت‌های عضو گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه خطوط حمل و نقل دریایی در دریای خزر طی برنامه‌ای میان مدت است و برنامۀ ما در کشتیرانی دریای خزر توسعه و افزایش ظرفیت ناوگان است.

وی افزود: در همین راستا قصد ما در گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، استفاده از ظرفیت‌های موجود ساخت داخل است که خوشبختانه همت مجموعه کشتی سازی صدرا سبب شد قرارداد اولین کشتی که قرار است به مجموعه کشتیرانی دریای خزر افزوده شود، با مجموعه کشتی سازی صدرا نکا منعقد شود.

مدرس خیابانی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های گروه کشتیرانی را ساخت کشتی‌های رو- رو و کانتینری در جهت توسعه ناوگان کشتیرانی دریای خزر دانست و افزود: امیدواریم همراه ساخت اولین کشتی در صدرا نکا، ساخت این نوع از کشتی‌ها را نیز اجرایی کنیم.

وی با اشاره مجدد به قرارداد ساخت شناور چند منظوره با شرکت کشتیرانی مذکور، خاطر نشان کرد: داشتن کنترل پروژه قوی در صدرا و گروه کشتیرانی در به سرانجام رسیدن به موقع ساخت این کشتی بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه خوشبختانه ذهنیت عدم امکان ساخت کشتی در داخل در مجموعه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد؛ گفت: به همت بخش فنی گروه کشتیرانی، اولویت در کلیه قراردادهای ساخت و توسعه ناوگان با صنعت ساخت کشتی در داخل است.

وی افزود: در مرحله نخست، قرارداد ساخت یک فروند شناور چند منظوره را منعقد کرده‌ایم اما با توجه به نیازی که در کشتیرانی دریای خزر وجود دارد، تعداد این شناورها افزایش خواهد یافت.

مدرس خیابانی در ارتباط با ساخت شناور از سوی صنایع کشتی سازی داخلی در جنوب کشور نیز، تصریح کرد: با توجه به وجود کشتی سازی‌های صدرا و ایزوایکو، مذاکراتی برای ساخت شناور با این شرکت‌ها صورت گرفته است که امیدواریم بتوانیم قرارداد ساخت کشتی‌های بیشتری را با همکاری و همراهی شرکت‌هایی که از توان بالقوه ساخت این نوع شناورها برخوردار هستند منعقد سازیم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: شرکت‌های کشتی سازی داخلی با افزایش توان مهندسی و کنترل پروژه بتوانند به موقع به اهداف پروژه دست یابند.

انتهای پیام/