آنر مجیک ۴ و مجیک ۴ پرو معرفی شدند؛ پرچمدارهایی با دوربین قدرتمند و شارژ فوقسریع
آنر کمتر از یک ماه پس از رونمایی نخستین گوشی تاشدنیاش، فرصت پیشآمده در رویداد MWC 2022 را غنیمت شمرد و از دو گوشی پرچمدار Honor Magic 4 و Honor Magic 4 Pro نیز پرده برداشت. پرچمداران جدید آنر هرآنچه از یک گوشی بالارده در سال ۲۰۲۲ انتظار داریم، در خود دارند و در پارهای از موارد همچون سرعت شارژ، پا را فراتر نیز میگذارند.
هر دو مدل از سری آنر مجیک ۴ از مشخصات فنی بالاردهای مانند تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل یک، دوربین اصلی و اولتراواید ۵۰ مگاپیکسلی و نمایشگر ۶٫۸۱ اینچی و ۱۲۰ هرتزی OLED با فناوری LTPO بهره میبرند؛ اما آنر مجیک ۴ پرو قابلیتهای ویژهای نیز در دل خود دارد که آن را از مدل استاندارد متمایز میسازد.
آنر مجیک ۴ پرو پریمیومترین عضو از خانوادهی جدید گوشیهای هوشمند آنر بهشمار میآید. این گوشی از نمایشگر ۶٫۸۱ اینچی LTPO OLED با چهار لبهی خمیده، وضوح ۲۸۴۸ × ۱۳۱۲ پیکسل و تراکم ۴۶۰ پیکسلبراینچ بهره میبرد. نمایشگر دستگاه نرخ نوسازی متغیر از یک تا ۱۲۰ هرتز را ارائه میدهد، پوشش کاملی از فضای رنگی DCI-P3 دارد، ویدئوهای HDR با استاندارد +HDR10 را پخش میکند و به روشنایی بیشینهی ۱۰۰۰ نیت دست مییابد.
در گوشهی سمت چپ نمایشگر آنر مجیک ۴ پرو، بریدگی کپسولیشکلی نیز بهچشم میخورد که از دوربین سلفی فوقعریضی با حسگر نامشخص و حسگر عمقسنج سهبعدی میزبانی میکند. چینیها میگویند حاشیههای اطراف نمایشگر مجیک ۴ پرو بسیار باریک و معادل ۰٫۹۳ میلیمتر است.
در نمای پشتی گوشی، دایرهی بزرگی بهرنگ مشکی بهچشم میخورد که بخش زیادی از پنل پشتی را دراختیار خود دارد. این مجموعهی کروی از دوربینهای ۵۰ مگاپیکسلی واید و اولتراواید (با حسگرهای ۱/۱.۵۶ و ۱/۲.۵ اینچی)، دوربین تلهفوتوی ۶۴ مگاپیکسلی با بزرگنمایی پریسکوپی ۳٫۵ برابری، حسگر فوکوس لیزری dToF و حسگر ضد پرش تصویر میزبانی میکند.
آنر مجیک ۴ پرو از تراشهی Snapdragon 8 Gen 1 قدرت میگیرد و میتوان آن را با حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم LPDDR5 و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی خرید. این گوشی پرچمدار از باتری ۴۶۰۰ میلیآمپرساعتی برای تأمین انرژی موردنیازش استفاده میکند و از راهکار شارژ ۱۰۰ واتی سیمی و بیسیم آنر موسوم به SuperCharge نیز پشتیبانی میکند.
آنر میگوید شارژ سیمی ۱۰۰ وات میتواند در ۳۰ دقیقه، شارژ باتری را از صفر به ۱۰۰ درصد برساند؛ درحالیکه با ۱۵ دقیقه شارژ بیسیم میتوان شارژ باتری را به ۵۰ درصد رساند.
پرچمدار تمامعیار آنر از اتصال 5G و 4G LTE، وایفای دوباندهی Wi-Fi 6، استاندارد Bluetooth 5.2 و درگاه USB 3.1 Gen 1 Type-C بههمراه NFC بهره میبرد. اسپیکرهای استریو، ضبط صدای استریوی ۲۴ بیتی HDR، تراشهی امنیتی اختصاصی و حسگر اثرانگشت نسل دومی 3D Sonic Sensor کوالکام از دیگر ویژگیهای چشمگیر آنر مجیک ۴ پرو بهشمار میآیند.
آنر مجیک ۴ پرو بهصورت پیشفرض از سیستمعامل اندروید ۱۲ و رابط کاربری اختصاصی Magic UI 6.0 بهره میبرد. این دستگاه در پنج رنگ آبی آسمانی، طلایی، سفید و مشکی با پنل پشتی شیشهای و رنگ نارنجی با پنل پشتی از جنس چرم مصنوعی فروخته میشود.
آنر مجیک ۴ پارهای ویژگیهای مدل پرو را در بطن خود ندارد؛ اما بازهم در دستهی دستگاههای پرچمدار قرار میگیرد. این دستگاه نیز به نمایشگر ۶٫۸۱ اینچی با پنل LTPO OLED مجهز است؛ اما تنها دو لبهی کناری آن خمیده است و وضوح ۲۶۶۴ × ۱۲۲۴ پیکسل با تراکم ۴۳۰ پیکسلبراینچ را ارائه میدهد. از سوی دیگر از ماژول عمقسنج نیز کنار دوربین سلفی خبری نیست.
گوشی آنر مجیک ۴ نیز از همان جزیرهی دایرهایشکل برای میزبانی از دوربینهای پشتی استفاده میکند و حتی از دوربینهای اصلی و اولتراواید یکسانی با مدل پرو برخوردار است؛ اما از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی خبری نیست و دوربین تلهفوتو از حسگر ۸ مگاپیکسلی با لنز پریسکوپی ۵ برابری بهره میگیرد.
آنر مجیک ۴ مانند مدل پرو از تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل یک قدرت میگیرد و میتوان آن را با ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی سفارش داد. این گوشی به باتری حجیمترِ ۴۸۰۰ میلیآمپرساعتی مجهز است؛ اما از شارژ سیمی با توان حداکثری ۶۶ وات پشتیبانی میکند.
اتصالات آنر مجیک ۴ تفاوتی با مدل پرو ندارد؛ اما حسگر اثرانگشت آن از نوع نسل دومی 3D Sonic Sensor کوالکام نیست. این گوشی نیز از اندروید ۱۲ و Magic UI 6.0 استفاده میکند و در رنگهای آبی آسمانی، طلایی، سفید و مشکی با پنل پشتی شیشهای عرضه میشود.
چینیها میگویند فروش آنر مجیک ۴ و آنر مجیک ۴ پرو را در زمانی نامشخص در ماههای آینده با قیمتهای پایهی ۸۹۹ و ۱۰۹۹ یورو آغاز خواهند کرد.
آنر مدت کوتاهی پس از رونمایی نخستین گوشی تاشدنیاش، در رویداد MWC 2022 از گوشیهای پرچمدار آنر مجیک ۴ و مجیک ۴ پرو پرده برداشت.