رشد سریع‌تر بازار پرچم‌داران نسبت به بازار کلی گوشی‌های هوشمند

بازار گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار برای بازیکنان این بازی، خصوصا در سال ۲۰۲۱ بسیار سودآور بود. آخرین آمارهای تحقیقاتی کانترپوینت نشان می‌دهد که این بخش در سال گذشته ۲۴ درصد رشد داشته تا به قله جدیدی برسد و حتی از رشد ۷ درصدی کل بازار گوشی‌های هوشمند پیشی گرفته است. پرچم‌داران ۲۷ درصد از فروش جهانی گوشی‌های هوشمند را به خود اختصاص داده‌اند که این رکورد جدیدی محسوب می‌شود.

گیزموچاینا می‌نویسد همه‌ی این اتفاقات تحت تأثیر عوامل متعددی مانند ارتقاء بخش ارزان‌قیمت گوشی‌های پریمیوم در اقتصادهای نوظهور و تقاضای جایگزینی برای دستگاه‌های 5G در اقتصادهای پیشرفته به‌وجود آمده است. شرکت‌هایی مانند اپل، اوپو، ویوو و شیائومی به پر کردن جای خالی هواوی به‌ویژه در چین و اروپای غربی ادامه دادند.

فروش جهانی گوشی های پرچم‌داران در سال های مختلف

اپل همچنان در بازار پیشتاز بود و برای اولین بار از سال ۲۰۱۷، به دلیل فروش آیفون ۱۲ و آیفون ۱۳ که اولین سری 5G این شرکت محسوب می‌شوند، به ۶۰ درصد از سهم بازار رسید. اپل حتی در سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۱ به بالاترین سهم بازار خود در چین دست یافت. از سوی دیگر، سامسونگ شاهد رشد ۶ درصدی فروش در بخش پریمیوم بود، اما سهم خود را از دست داد. سری گلکسی اس ۲۱ عملکرد بهتری نسبت به سری اس ۲۰ داشت.

نمودار میزان فروش گوشی های پرچمدار

اما این اوپو و ویوو بودند که شاید بزرگ‌ترین دستاوردها را در سال ۲۰۲۱ مشاهده کردند زیرا به ترتیب ۱۱۶ و ۱۰۳ درصد رشد داشتند. همین امر باعث شد تا به بخشی از پنج سازنده‌ی برتر در چندین کشور تبدیل شوند. اوپو به‌طور پیوسته در اروپا در حال رشد بوده است.

مقاله‌ی مرتبط:سامسونگ در سال ۲۰۲۱ بیش از ۶۱ درصد کل فروش گوشی‌های تاشو در جهان را به خود اختصاص داد

میزان فروش گوشی های هوشمند در مناطق مختلف

در همین حال، شیائومی در لیست پنج سازنده‌ی برتر بخش پریمیوم در تمام مناطقی که محصولات خود را به فروش می‌رساند، قرار گرفت. سری می ۱۱ چنین موفقیتی را به شرکت سازنده‌ی خود اعطا کرد.

تحقیقات نشان می‌دهد بازار جهانی پرچم‌داران سریع‌تر از بازار کلی گوشی‌های هوشمند رشد می‌کند.