اولین پهپادی که از زیردریایی پرتاب می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از اینتسرتینگ اینجینیرینگ، اولین پهپاد دنیا که از زیرآب به هوا پرتاب می شود Ninox 103 UW UAS نام دارد و زیردریایی برای پرتاب آن به هوا نیازی به قرار گرفتن در سطح اب ندارد.

شرکت سازنده که پیمانکار وزارت دفاع رژیم صهیونیستی است پیش از این پهپادهای متنوعی را ساخته که برای پرتاب نارنجک و انواع تسلیحات دیگر قابل استفاده هستند. برخی از این پهپادها را می توان از روی تانک یا سایر وسایل نقلیه در حرکت به هوا فرستاد.

با وجود تمام مزایای تاکتیکی، سکوهای شناور دارای یک نقطه ضعف جدی هستند – عدم توانایی دیدن فراتر از محدوده پریسکوپ خود. برای سال ها، مبتکران سعی کرده اند از اشیاء پرنده مختلف مانند بادبادک ها و حتی هواپیماها برای افزایش برد دید در زیردریایی ها استفاده کنند. اما برای اینکه بتواند این کار را انجام دهد، زیردریایی باید به سطح بیاید و عنصر پنهان کاری را از بین ببرد.

یک زیردریایی با استفاده از این پهپاد، می تواند از اعماق آب یا کیلومترها دورتر از هدف کار کند و اهداف مدنظر را کنترل کند، زیرا بدین شیوه پهپاد زیردریایی مانند چشمی تیزبین برای زیردریایی عمل می کند.

پهپاد پرتاب شده از زیردریایی نسخه اصلاح شده پهپاد کوادکوپتر دیگر این شرکت، به نام نینوکس ۱۰۳ است. ۱۰۳ با قابلیت حمل محموله تا دو پوند (یک کیلوگرم)، برای پرتاب از سکوهای خشکی یا دریایی طراحی شده و می تواند در برابر وزش باد مقاومت کند. سرعت آن نیز به ۳۷ کیلومتر در ساعت می رسد.

این پهپاد پس از خروج از زیردریایی در درون یک کپسول قرار داشته و می تواند تا ۲۴ ساعت در سطح آب و حتی در شرایط توفانی و وجود موج های شدید خاموش بماند.

این پهپاد پس از حضور در هوا، بردی معادل ۶ مایل (۱۰ کیلومتر) و پایداری ۴۵ دقیقه ای دارد. این پهپاد کوچک دارای نشانگرهای صوتی، حرارتی و بصری دقیقی است که احتمال شناسایی آن را کاهش می دهد. پس از فعال شدن حسگرهای الکترواپتیکال/مادون قرمز (EO/IR) وارد عمل می شوند و پهپاد از یک سیستم هوش مصنوعی با معماری باز برای شناسایی خودکار هدف خود استفاده می کند.

پهپاد مذکور از ارتباطات رمزگذاری شده استفاده می کند و دارای اتصال بین دامنه ای است تا اطمینان حاصل شود اطلاعات جمع آوری شده به سرعت به مرکز ماموریت منتقل می شود.

انتهای پیام/