فارس من| مقابله با سمپاشی رسانههای معاند برای بیاعتقاد کردن جوانان
خبرگزاری فارس ـ گروه رسانه: آلوین تافلر تـمـدن بـشـرى را بـه سـه مـرحـله تـقـسـیـم مـىکـنـد: مرحله کشاورزى، مرحله صنعتى و مرحله فراصنعتى یا عصر ارتباطات و اطلاعات. در عـصـر فراصنعتى، قدرت در دست کسانى است که شبکههاى ارتباطى و اطلاعاتى را در اختیار دارند. اینترنت و به تبع آن فضای مجازی از جمله عوامل موثری هستند که بیشترین تاثیر را در بُعد فرهنگی جوامع امروزی، به عنوان تکنولوژی نوین عهدهدارند.
ما به علل متعدد دشمن داریم و مانند سایر کشورهای دنیا بدون دشمن نیستیم. استکبار به طرق مختلف در پی تحمیل نظر خود به ما است و این ماهیت استکبار است. استکبار به دنبال به زیرکشیدن دیگر کشورها و سلطه بر آنان است و برای این کار دست به هر کاری از جمله تفرقه و تجزیه کردن متوسل میشود.
هر روز بر میزان فعالیت و سرمایهگذاری رسانههای معاند جهت تاثیر بر جوانان و نواجوانان میهنمان و سوق دادن این قشر آیندهساز برای ایجاد بیاعتقادی در ایشان افزوده میشود. این معضل از مهمترین مسائلی است که مسولان و دستاندرکاران باید به مقابله با آن بپردازند.
تا دهههای گذشته بیشترین تهاجم رسانهای دشمنان انقلاب ایران بیشتر از طریق خبرگزاریها و تلویزیونهای شناخته شده و مهم جهان که خود استعمارگران در اختیار دارند صورت میگرفت و در این بین چند رادیو از جمله رادیو فارسی بیبیسی و صدای آمریکا هم بودند که به زبان فارسی علیه میهنمان به نفرتپراکنی و تلاش برای تاثیر بر اقشار مختلف بخصوص جوانان فعالیت میکردند. اما با ظهور اینترنت و به دنبال آن، فضای مجازی، هجوم شدید معاندین بعلاوه دو شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی و اینترنشنال، این عداوت صورتی آشکارتر به خود گرفت.
همانطوری که همیشه برای مثال خراب کردن یک ساختمان ده طبقه در یک ساعت انجام میپذیرد و ساختن همان، ماهها و حتی یک تا دو سال طول میکشد، تخریب کردن امری سهلتر است. ازاینرو ماموریت رسانههای معاند در تخریب و تاثیر بر افکار جوانان و نوجوانان آن هم با بهره از انواع و اقسام تصاویر و فیلمها و محتواهای وسوسهانگیز از یک سو و ساختن آرمانشهرهای غیرواقعی و تخیلی که جوانان را محروم از این موهبات زندگی نشان میدهد، کار را برای آنها آسان کرده اما برای پیشگیری از این جریان آلوده و پلیدنیت دشوار مینماید. زیرا دادن اطلاعات غلط و نادرست و وسوسهانگیز و تخیلی و اینکه یک جوان ایرانی میتواند بدون هیچ دغدغهای بهترین شرایط آرمانی را دارا باشد و الان از آن محروم است، میتواند بیشترین تاثیر را روی جوانی بگذارد که نمیداند امروزه شرایط اجتماعی در اکثر کشورهایی که از نظر استقلال مالی و اقتصادی و سیاسی در یک سطح متعارف هستند، تقریبا مشابه و نزدیک به هم است و هیچ مدینه فاضله یا آرمانشهری بدان گونه که رسانههای معاند میگویند وجود خارجی ندارد. اما جوان با شنیدن این توصیفاتی که به غلط احساس میکند در کشورش از آنها محروم مانده، مهیای پذیرش اطلاعات بخش دومی میشود که نیت و غرض اصلی همان رسانههای دشمن است. و آن چیزی نیست جز ایجاد تنفر و رویگردانی جوان و نوجوان از مملکت و داشتههای میهن خودش و به تدریج این تزریق اطلاعات نادرست به سمتی هدایت میشود که جوان حتی در مقابل مملکتش بایستد و خود را تمام و کمال در اختیار دادههای رسانه معاند قرار دهد و مشکل درست از همینجا آغاز میشود.
مساله اینجاست که بسیار از جوانای که به کشورهای اروپایی رفتهاند بر این مساله اذعان داشتهاند که واقعا در آنجا هیچ خبری نیست و تا قبل از آن فکر میکردند به محض ورود به اروپا برایشان بدون کوچکترین زحمت و تلاشی یک مقرری ثابت و مکفی مشخص میشود و هر روز از این تفریح به آن تفریح و از این شهر به آن شهر در گردش و تفرج خواهند بود اما دریغ که خبری نیست بجز اینکه آنجا شرایط کاری و حتی رشد اقتصادی فردی به شدت سختتر از کشور خودشان است.
با این وجود، رسانههای معاند برای دشمنی و ضربه زدن به میهن ما هیچ وقت دست از این خباثتها برنمیدارند و از یک سو هم نمیشود همه جوانان را به اروپا فرستاد تا خود شخصا با پنداری که به غلط در اذهانشان رخنه کرده به نتیجهای کاملا عقلانی برسند. ازاینرو در این میان نهادهای مرتبط با این معضل که میتوان آن را یکی از جدیترین و مهمترین معضلات روز کشور عنوان کرد، باید مقابله با این سمپاشی و تاثیر منفی بر جوانان مقابله کرده و بیش از شرایط موجود بدان پرداخته شود.
در همین خصوص و به دلیل حساسیت موضوع، پویشی از دل مرد و از بطن جامعه برآمده و در سامانه «فارس من» خبرگزاری فارس به ثبت رسیده است با این عنوان «مقابله با سمپاشی رسانههای معاند برای بیاعتقاد کردن جوانان» که در ادامه متن این پویش آمده است:
«سلام علیکم
همه میدانیم که همه داشتههای ذهنی مردم ما از رسانهها میباشد.
با توجه به اینکه دسترسی نامحدود به رسانههای مختلف داخلی و خارجی چه موافق و چه معاند برای عموم مردم خصوصاً قشر جوانان فراهم است و از طرفی دشمنان دین و نظام علنا از همین مسیر ذهن جوانان ما را شستشو میدهند و از طرفی رسانههای دینی و انقلابی هم در تراز رسانههای دشمن نیستند؛ جنگ نابرابری شکل گرفته است.
در همین راستا نیاز به کاری تشکیلاتی و منسجم است که از مبانی دین و انقلاب دفاع کرد تا وظیفه خود را انجام داده باشیم. این جنگ نامتقارن همت دستگاههای اجرایی خصوصاً وزارت ارشاد و وزارت ارتباطات را میطلبد که در راستای دفاع از کیان فکری مکتب قوانینی ارائه کنند که بازدارنده باشد.»
انتهای پیام/