وقتی بحران انرژی همه برنامه‌های هسته‌ای دولت آلمان را مختل می‌کند

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان، اعلام کرد که ممکن است این کشور مجبور شود به خاطر احتمال کمبود برق و بحران کنونی در حوزه انرژی به استفاده از نیروگاه‌های هسته‌ای ادامه دهد.

پس از فاجعه نیروگاه هسته‌ای فوکوشیمای ژاپن در سال ۲۰۱۱ دولت ژاپن تصمیم گرفت تا نیروگاه‌های هسته‌ای در این کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به طور کامل خاموش کند و هم اکنون فقط سه نیروگاه هسته‌ای در آلمان فعال باقی مانده‌اند که قرار بود به زودی این سه نیروگاه هم تعطیل شوند، اما حالا هابک می‌گوید احتمالا فعالیت دو نیروگاه از این سه نیروگاه ادامه پیدا خواهد کرد.

این وزیر آلمانی در کنفرانس آب و هوایی برلین گفت: ما در شرایطی قرار داریم که بررسی‌ها نشان می‌دهد که برای پایداری شبکه توزیع برق احتمالا به استفاده از نیروگاه‌های هسته‌ای نیاز پیدا خواهیم کرد.

برلین به دنبال آن بود که به طور کامل انرژی هسته‌ای را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا پایان سال جاری کنار بگذارد. چند روز پیش مقامات آلمانی توافق کردند تا برخلاف طرح قبلی فعالیت نیروگاه‌های هسته‌ای خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ادامه دهند. تحریم‌های غرب علیه روسیه به خاطر درگیری نظامی روسیه با اوکراین به افزایش شدید قیمت گاز و متعاقبا بحران انرژی در اتحادیه اروپا منجر شده است.

اواخر ماه آگوست برلین سیاست‌هایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با هدف کاهش مصرف انرژی در فصل زمستان اعمال کرد که از جمله آنها محدود کردن استفاده از روشنایی و گرمایش در ساختمان‌های عمومی بود. از سوی دیگر دولت آلمان تلاش می‌کند به هر نحو ممکن مردم این کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به سمت صرفه‌جویی در مصرف انرژی سوق دهد.

پایان پیام/