انوشیروانی: بدهیهای وزنهبرداری زمین گیرمان کرده است/ ثانیه به ثانیه برای حل مشکلات میدویم
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سجاد انوشیروانی در نشست خبری فدراسیون وزنه برداری اظهار داشت: وزنه برداری یک رشته زمان بر است تا به نتیجه برسید و مدال بگیرید. رشتهای رکوردی و سنگین است. من هم حرف علی حسینی را تایید میکنم که دو ماهه نمی شود تیم را برای قهرمانی آسیا جمع کرد. سال قبل باید یک برنامه ریزی برای آسیایی و جهانی می شد اما این اتفاق نیفتاد. اینها نقاط ضعفی است که وزنه برداری با آن روبرو است. یک سری بچه ها برای نسل قبل هستند و خیلی شاید انتظاری از آنها نیست. ما از الان برای ۲۰۲۴ پاریس برنامه ریزی میکنیم و حتما باید نسل پشتوانه در تیم ملی باشد و باید حمایت شوند تا بتوانیم به یک شرایط پایدار در نتیجه گیری برسیم. من نمیخواهم به گذشته باز گردم اما از روزی که آمدیم با تمام توان کار می کنیم تا تمام اردوها به نحو احسن و مساوی برگزار شود و مطمئنم این نتایج درخشان بانوان در آینده تکرار خواهد شد.
وی در اینکه علی هاشمی از اردو انصراف داد گفت: سرمربی تیمملی باید توصیح دهد. این تصمیم خود هاشمی بود، اما سهراب مرادی جراحی کتف داشته و یک ایرادی داشت که چند ماه قبل مجددا عمل کرد و زمان می برد تا برگردد. البته کلمبیا گزینشی اصلی برای المپیک نیست و دو مسابقه جهانی سال بعد و قهرمانی آسیا در سال المپیک مسابقات اصلی هستند. ما مطمئنیم که سهراب می تواند به نتایج مدنظر برسد.
سرپرست فدراسیون وزنهبرداری با اشاره به اینکه یکی از مشکلات عدیده ما خالی بودن دست مان در اوزان مختلف است، گفت: ما المپیاد استعدادها را برگزار کردیم و این بچه ها باید یک مسابقه رسمی را میدیدند چون به اعتماد به نفس آنها کمک می کند. در این بین با مشکل کمیت رکوردها هم روبرو بودیم و در بحث کمی نیز با عمق فاجعه روبرو بودیم چون در زیر ۱۵ سال از کل کشور کلا ۱۱۶ وزنه بردار آمده بودند.
انوشیروانی در مورد اینکه آیا حضور همه بزرگان در فدراسیون باعث اختلاف سلیقه نمی شود، تاکید کرد:
در این مدت که قهرمانان بزرگ دعوت ما را قبول کردند، همه در حال کمک هستند. خوشبختانه ما در همه ابعاد اتفاق نظر داریم و همسو برای رفع مشکلات هستیم. اعتقاد ما این است که باید از تمام ظرفیت ها استفاده کرده و برند سازی کنیم.
وی در خصوص انتخابات کنفدراسیون و آیا می توانید انتخابات فدراسیون را تا آن زمان برگزار کنید، اظهار داشت: انتخابات در اختیار وزارت ورزش است و ما مجری. ما حساسیت ها را انتقال دادیم تا در زمان مقرر برگزار شود تا ایران بتواند در انتخابات آسیا کرسی بگیرد. وزارت ورزش هم مصمم است که زودتر برگزار شود. این نکته را هم بگویم که فرایند انتخابات مثل کمیسیون ها را از یکی دو روز گذشته آغاز میکنیم.
انوشیروانی در مورد اینکه آیا به دنبال باز گرداندن نخبگانی که از ایران رفتند هستید یا خیر، عنوان کرد: این دوستان تصمیم خود را گرفته اند و ما از طریق وزارت ورزش و نهادهای امنیتی پیگیر بودیم که برگردند اما خودشان پاسخگو نبودند.
وی تاکید کرد: وزنه برداری بانوان چند سالی است که راه افتاده است و مشکل اینجاست قبل از اینکه کار را از استان ها آعاز کنیم بلافاصله تیم ملی را تشکیل دادیم که اقدام معکوسی بود. متاسفانه الان هالتر وزنه در خیلی از استان ها نداریم. در حالی که در ابتدا باید از پله اول شروع می کردیم اما از پله دهم شروع کردیم و الان مجدد در حال شروع از پله اول هستیم.
البته این را هم باید بگوییم که در همین المپیاد تعداد بانوان بیشتر از آقایان بود و با این سرعت پیشرفتی که میبینیم خیلی امیدوار هستیم.
سرپرست فدراسیون وزنهبرداری در خصوص اینکه پشتوانه داریم یا خیر تاکید کرد: دوبار در سال ۲۰۰۰ و یک بار نیز بین ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ پشتوانه سازی داشتیم که اوج آن را تا سال ۲۰۱۶ دیدیم اما امروز در این برهه زمانی دست مان خالی است و چیزی که تحویل گرفتیم تهی است. فعلا روی تک گزینهها تمرکز میکنیم و اگر رکوردها را مقایسه با قبل کنیم مشخص می شود که چقدر فاصله وجود دارد. باید اردوی مستمر بگذاریم و در استان ها هم باید تلاش زیادی صورت بگیرد. همه این نقاط ضعف را میدانیم و در حال برطرف کردن آنها هستیم.
انوشیروانی در مورد بدهی های فدراسیون گفت: امروز این بدهیها زمین گیرمان کرده و ما را برای جدب اسپانسر عاجز کرده است. حدود ۴.۵ میلیارد به شرکت توسعه بدهکاریم و با ما قرارداد نمیبندند. ۳.۵ میلیارد هم بدهی مالیاتی داریم که با رایزنی های مختلف این مبلغ را کم کردیم. در سال های گدشته حتی مالیات حقوق پرسنل را هم پرداخت نکرده بودند و شامل جریمه هم شده بود.
وی ادامه داد: با این وجود بزرگترین بدهی و مشکل ما فقر در استانها است و حدود ۴، ۵ میلیارد برای هر استان نیاز است که دوباره وزنه برداری بلند شود. ما ۱۵ استان را از نزدیک دیدیم اما وقتی وارد سالن های وزنه برداری میشوید تاسف میخورید. واقعا شرم مان می شود و هیج خانواده ای اجازه نمی دهد که بچه اش وارد آن سالن شود. وزنه برداری رشته پر هزینه ای است و یک کفش حدود ۱۰ میلیون تومان می شود و دیگر مثل قبل نیست که با ۳۰۰ هزار تومان کفش بخرید. اگر در کوتاهترین زمان از این بحران ها عبور نکنیم، وضع وزنه برداری بدتر از قیل خواهد شد. امکاناتی که در استان ها وجود دارد واقعا زیاد و فاجعه بار است.
سرپرست فدراسیون وزنهبرداری عنوان کرد: متاسفانه این مشکلات در گذشته به مسؤلان منتقل هم نشده است و هرجا می رویم و مشکلات را می گوییم عنوان میکنند که وزنه برداری یک بار مشکلات را نگفته است. با این شرایط ما تمام تلاش مان را میکنیم و ثانیه به ثانیه اش را می دویم. یک سیستم مناسب در فدراسیون ها نداشتیم و هر جا دست می گذاریم زیر صفر است وچیزهایی می بینیم که واقعا اشک مان در میآید.
پایان پیام/