فارس من| لزوم برگزاری جلسات مناظره با دانشجویان
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی در این سامانه خواستار برگزاری جلسات مناظره با دانشجویان معترض در دانشگاهها شدند.
این کاربران در پویش خود آوردند:
«این ما هستیم که مطالبه داریم و نه دانشجویان اغتشاشگر. اگر واقعا حرف و ادعایی دارند و اگر خود را محق میدانند باید در جلسات مناظره که در دانشگاهها تشکیل میشود، شرکت کنند. متاسفانه اکنون طوری برخورد میشود که به نظر میرسد اغتشاشگران دانشجو از نظام مطالبه دارند و نظام باید پاسخگو باشد. بله سوالاتی مطرح است ولی من اعتقاد دارم این دانشجویان باید در جلسه مناظره برای رفتار خارج از عرف خود در دانشگاه هم شرکت کنند. اینکه از همه پاسخگویی ها فرار کنند رسم دانشگاه و دانشجویی نیست.»
مجید جاوید معید سردبیر این پویش سامانه فارس من در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: من احساس کردم دانشجویان اغتشاشگر خیلی مدعی هستند و گفتیم رو در رو کنیم و صحبت کنند و اگر قبول کنند یعنی حرف برای گفتن دارند، اگر قبول نکنند هم نتیجه مشخص است و باتوجه به شرایطی که در دانشگاه ها داریم تصمیم بر این شد کمپین بزنیم و در این باره صحبت شود.
وی در ادامه افزود: دانشگاه ها از ابتدا به عنوان مرکزی برای گفتوگو و اعلام نظر مردم جامعه مطرح بوده ولی متاسفانه بعد از اتفاقات اخیر اینگونه شد که اصلا همچین موردی نیست و روال دانشجویان عوض شده است و با فحاشی بیشتر به دنبال هدفهای دیگری هستند، من فکر کردم درباره این موضوع شاید حرفی برای گفتن باشد که تابهحال درباره آن صحبت نشده اما خوب است در حالت مناظره این صحبتها بیان شود.
* مناظره به صورت دوطرف است و باید برگزار شود
سردبیر این پویش سامانه فارس من در ادامه گفت: مناظره میتواند تند باشد و هم بهصورت دوطرفه است و اگر انتقادی باشد میتوانیم در قالب مناظره مطرح کنیم و از طرفی افرادی که شنونده هستند میتوانند از صحبتها نتیجه دلخواه خود را بگیرند و با برگزاری این مناظره حرفهای دوطرف شنیده شود، بحث ما مناطره دوطرفه است و افراد با اشتباه ترین تفکر هم میتوانند در آن شرکت کنند و از طرفی حال هوا و شوق دانشجویی هم برقرار باشد و اگر نماینده دانشجویان باشد بهتر است که دانشجو باشد.
* در دانشگاهها با این رفتارها دنبال هدف هستند تا حرف
جاوید معید در ادامه افزود: در دانشگاهها حرفی برای گفتن نیست و به سمت تمایلات و غرایض بیشتر میرود و نظر ما این است که تندتر برخورد شود و کسی هم اگر انتقاد دارد انتقاد تند خود را بدون نگرانی مطرح کند.
* ما کرسی آزاد اندیشی نمیخواهیم!
وی ادامه داد: کرسی آزاد اندیشی خیلی کلاسیک و روتین شده است و برای مطالب گزینشی کرسی آزاد اندیشی را مطرح میکنند و کرسی آزاد اندیشی جو آرامی را میطلبد و درواقع برای بیان نظر است.
سردبیر پویش فارس من افزود: هرکسی با عنوان نماینده از دوطرف بیاید و نظر خود را مطرح کند و حق به نفع هر طرف باشد معلوم میشود و میتواند نظر خود را بیان کند و مقام مسوول به عنوان شنونده بیاید ولی به عنوان دفاع نه چون مقام های مسوول همه بازماندههای دولت قبل اند و خیلی همراه خوبی برای بخشهای مذهبی و حوضه جامعه نیستند و انتقادی که وجود دارد این است که چرا این افراد تغییر نمیکنند؟ نظر من این است که این اتفاقات نتیجه سند ۲۰۳۰ است که در دولت قبل شروع شده و فرهنگ را کنار گذاشتهاند و شما نتیجه آن را میبینید، بیشتر افراد اتفاقات اخیر قشر نوجوان تا جوان هستند که برای آنها کار فرهنگی نکردهاند و مدارس و دانشگاهها تعطیل شده است و نتیجه را داریم میبینیم.
پایان پیام/