افزایش ذخایر آمریکا قیمت نفت را کاهش داد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، از آنجایی که آمارهای صنعتی نشان داد که ذخایر نفت خام امریکا بیش از انتظار افزایش یافته و به دنبال نگرانی ها در مورد افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در چین که به تقاضا برای سوخت در این کشور آسیب می زند، قیمت نفت در معاملات امروز کاهش یافت.

هر بشکه نفت برنت با ۵۴ سنت کاهش ۹۴.۸۲ دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با ۶۴ سنت کاهش ۸۸.۲۷ دلار معامله شد.

هر دو شاخص نفتی روز گذشته نزدیک به ۳ درصد از ارزش خود را از دست دادند.

بنا بر اعلام موسسه آمریکن پترولیوم، ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۴ نوامبر حدود ۵.۶ میلیون بشکه افزایش یافت. این درحالی است که تحلیلگران رویترز پیش بینی کرده بودند، متوسط ذخایر نفت خام آمریکا حدود ۱.۴ میلیون بشکه افزایش می یابد.

بازار هفته گذشته به پایان یافتن محدودیت های کرونایی در چین امید بسته بود اما در آخر هفته مقامات سلامت چین اعلام کردند که رویکرد «پاکسازی پویا» برای مقابله با این ویروس در نظر گرفته اند.

تعداد مبتلایان به کرونا در گوانگ‌ژو و سایر شهرهای چین افزایش یافته است به طوری که میلیون ها شهروند این قطب تولیدات صنعتی در چین باید امروز آزمایش کرونا بدهند.

استفان اینس، تحلیلگر بازار نفت در یادداشتی نوشت: «با توجه به اینکه بازگشایی ها در چین به تعویق افتاد و این امر با افزایش قابل توجه ذخایر نفت آمریکا همراه شد که نشان دهنده کاهش تقاضا در آمریکاست، احتمال رکود با تمام قدرت دوباره به آسیا بازگشته است.»

تینا تنگ، تحلیلگر بازارهای سی ام سی گفت، با وجود، کمی عرضه در بازارهای فیزیکی، کاهش تقاضا در چین تاثیر زیادی بر قیمت نفت داشته است.

از دیگر عوامل کاهش قیمت نفت این بود که آمارهای امریکن پترولیوم نشان داد که ذخایر بنزین حدود ۲.۶ میلیون بشکه افزایش یافته است. رقمی که تحلیلگران پیش بینی کرده بودند، کاهش ۱.۱ میلیون بشکه ای بود.

بازار در انتظار انتشار آمارهای رسمی اداره اطلاعات انرژی این کشور است که امروز منتشر می شود تا سرنخی در مورد میزان تقاضا در بزرگ ترین اقتصاد جهان به دست بیاورد.

استراتژیست های ING طی یادداشتی نوشتند: «علاوه بر ادامه کاهش عرضه اوپک پلاس، عرضه نفت و محصولات نفتی روسیه نیز به علت اجرایی شدن تحریم های اتحادیه اروپا و روسیه کاهش می یابد.»

اتحادیه اروپا به تلافی جنگ روسیه با اوکراین، ممنوعیت واردات نفت خام روسیه را از ۵ دسامبر و محصولات نفتی روسیه را از ۵ فوریه اجرایی خواهد کرد.

اتحادیه اروپا تاکنون بسته های تحریمی مختلفی علیه روسیه اعمال کرده است و در مورد نفت نیز تصمیم دارد تا سقف قیمتی برای خرید نفت روسیه تعیین کند اما آمریکا این اقدام را تا مشخص شدن نتیجه انتخابات میان دوره ای این کشور که اکنون در حال انجام است، به تاخیر انداخته است. روسیه اعلام کرده به کشورهایی که سقف قیمتی را رعایت کنند، نفت نمی فروشد.

پایان پیام/