داستان زندگی «پدر موشکی» شنیدنی می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس، در برنامه مستند فرهنگ‌ شنبه ۲۱ آبان ماه گوشه‌ای از زندگی و اقدامات متنوع دانشمندِ شهید حسن طهرانی‌مقدم از سال‌های دفاع مقدس تا سال ۱۳۹۰ و به شهادت‌رسیدن‌شان شنیدنی شده است.

حسن طهرانی مقدم در ۶ آبان ۱۳۳۸ در تهران به دنیا آمد. وی از فرماندهان سپاه پاسداران در جنگ ایران و عراق بشمار می‌آمد. آخرین سمت وی، ریاست سازمان جهاد خودکفایی سپاه پاسداران بود. او به عنوان یکی از پایه‌گذاران برنامه موشکی در سپاه پاسداران شناخته می‌شود.

شهید طهرانی مقدم به همراه تعدادی از همکارانش در روز ۲۱ آبان سال ۱۳۹۰ در پادگان حضرت امیرالمومنین(ع)‌ ملارد و در حال آماده‌سازی آزمایش موشکی بر اثر انفجار زاغه مهمات، به یاران شهید خود همچون احمد کاظمی، حسن شفیع‌زاده، حسن غازی،‌ غلامرضا یزدانی، علیرضا ناهیدی و مصطفی تقی‌خواه پیوست، اما آنچه در این حادثه رخ داده بود، بسیار فراتر از شهادت یکی از فرماندهان سپاه بود، در این حادثه در واقع پدر موشکی جمهوری اسلامی ایران و کسی که توان موشکی ایران توسط او بنیانگذاری شده بود به شهادت رسیده بود.

سردار شهید حسن طهرانی مقدم از کسانی بود که همواره امید را در دل نیروهای نظامی زنده نگه می‌داشت و تلاش داشت تا با خلاقیت و نوآوری، مسیرهای صعب العبور را طی کند و بر پیشرفت و توسعه کشور بیفزاید.

او همان کسی است که وصیت کرد تا بر سنگ قبرش چنین بنویسند: «اینجا مدفن کسی است که می‌خواست اسرائیل را نابود کند.»

او همچنین وصیت کرد تا دستمالی را که با آن، گریه‌های در مصیبت اهل بیت (ع) و به ویژه حضرت سیدالشهداء (ع) را پاک کرده بود با وی دفن کنند.

 برنامه «مستند فرهنگ» کاری از گروه تولید و تأمین رادیو فرهنگ است که به معرفی مفاخر کشور اختصاص دارد و ساعت ۱۴:۳۰ روی موج اف ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز و ای ام ردیف ۵۸۵ کیلوهرتز پخش می‌شود.

پایان پیام/