خط ویژه| منت کِشی اصلاح‌طلبان از اروپا، همزمان با اقدام ضدایرانی طرف غربی/ بیقراری اینترنشنال و BBC برای آزادی خبرنگاران اصلاح طلب

روایت روز؛ خط ویژه – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

منت کِشی اصلاح طلبان از اروپا، همزمان با اقدام ضدایرانی طرف غربی

دقیقا در مقطعی که پارلمان اروپا در اقدامی خصمانه و البته اقدامی غیرقانونی و برخلاف حقوق بین الملل، سپاه پاسداران را گروه تروریستی اعلام کرد، در اینسو روزنامه سازندگی- ارگان حزب کارگزاران- مطلبی از موضع ضعف و حقارت درباره رابطه ایران و اروپا منتشر کرده است.

این روزنامه اصلاح طلب در مطلبی با عنوان «چگونه اروپا را از دست دادیم؟» نوشت:«عبدالناصر همتی در جلسه کمیته اقتصادی حزب کارگزاران سازندگی گفت: اروپایی ها یک زمانی خیلی با ما برای پذیرش FATF همراهی می کردند، اما الان سخت می توانیم شرایط را به آن زمان برگردانیم.»

 

متاسفانه بخش قابل توجهی از جریان اصلاح طلب، مبتلا به «خودتحقیری حاد» در مقابل طرف غربی است. این طیف آنقدر در غربگرایی افراط کرده است که به قول برخی فعالین رسانه ای، به «غربگدایی» افتاده است.

این مطلب تأمل برانگیز در شرایطی در روزنامه اصلاح طلب منتشر شده است که در آنسو رسانه هایی از جمله بی بی سی فارسی، اینترنشنال و صدای آمریکا این روزها مشغول تخریب سپاه و تطهیر اروپا و القای این مسئله هستند که ایران در جایگاه بدهکار قرار دارد و اروپا و آمریکا طلبکار هستند.

بیقراری اینترنشنال و BBC برای آزادی خبرنگاران اصلاح طلب

از روزی که دو خبرنگار روزنامه های اصلاح طلب بازداشت شده اند، رسانه های معاند و از جمله بی بی سی فارسی و اینترنشنال آرام و قرار ندارند؛ نوع واکنش این رسانه ها به گونه ای است که گویا خبرنگاران رسمی این رسانه ها در ایران بازداشت شده اند.

دو خبرنگار مذکور در روزنامه های هم میهن و شرق فعالیت می کرده اند. مدیران این رسانه ها و از جمله آقای کرباسچی باید به این سوال پاسخ بدهند که چرا رسانه های دشمن و از جمله رسانه های بدنامی همچون اینترنشنال و بی بی سی، اینچنین برای آزادی این دو خبرنگار به آب و آتش می زنند؟!

 

پیش از این «جیسون رضاییان» جاسوس دوتابعیتی در توئیتی نوشته بود:«وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه جمهوری اسلامی با صدور بیانیه ای مضحک مدعی شدند که روزنامه نگاران نیلوفر حامدی و الهه محمدی از عوامل سیا، ام آی سیکس، موساد، اطلاعات عربستان سعودی و چند کشور دیگر هستند.»

با اینکه در بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه به هیچ عنوان به این مسئله پرداخته نشده که این افراد با تمامی سرویس های جاسوسی خارجی همکار بوده اند، اما تاکید شده بود که افراد مذکور در دوره‌هایی که با عنوان «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» توسط سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) برگزارشده بود، شرکت کرده بودند.

پیش از این نیز سابقه داشته است که افرادی در پوشش خبرنگار در داخل ایران فعالیت داشته و پس از بررسی ها و براساس مستندات متقن، مشخص شده است که فرد مذکور، جاسوس سرویس های غربی و عبری بوده است. یکی از این افراد، همین جیسون رضاییان است.

 

لازم به ذکر است که اسناد از حضور نیلوفر حامدی (خبرنگار روزنامه شرق) در دوره آموزشی براندازی نرم در آفریقای جنوبی حکایت می کند. این فرد در بهار ۹۸ از مسیر ترکیه به ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی سفر کرده و در دوره آموزشی براندازی نرم آمریکایی ها شرکت کرده بود.

ذوق زدگی رسانه انگلیسی از اظهارات زیباکلام

آشوب های اخیر علیرغم سرمایه گذاری عظیم و هنگفت از سوی دشمن و هجمه تمام عیار رسانه ای، ناکام ماند و به هدف خود نرسید. از همین سو رسانه های معاند برای دلداری به بدنه آشوب و بازگرداندن روحیه به آنان، تقلا می کند تا به هر طریقی شده، آتش آشوب ها مجددا روشن شود.

نکته قابل تأمل اینجاست که برخی فعالین سیاسی و رسانه ها در داخل، دقیقا در همین راستا عمل می کنند. به گونه ای که تحرک و رفتار این رسانه ها و اشخاص بلافاصله با استقبال رسانه های معاند مواجه می شود.

 

در همین رابطه بی بی سی فارسی با استقبال از اظهارات یکی از فعالین اصلاح طلب در مطلبی نوشت:«صادق زیباکلام در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفته است بسیاری از مدیران جمهوری اسلامی، اعتقادی به وجود بحران در ایران ندارند و آنها معتقدند (که اعتراضات سراسری) چالشی بود که تمام شد و رفت. استاد دانشگاه تهران گفته است از سال ۸۸ به بعد، حرکات اعتراضی در ایران مدام رادیکال‌تر شده‌اند. آقای زیباکلام گفته است به نظر او دلایلی که اعتراضات اخیر را شکل دادند تمام نشده‌اند. او گفته است “معتقدم که تداوم سیاست‌های اشتباه همیشگی، ابعاد و زوایای تظاهرات بعدی را بسیار گسترده‌تر خواهد کرد.”».

بی بی سی در ادامه نوشت: «آقای زیباکلام به روزنامه اعتماد گفته است “اگر هیچ تغییر و اصلاحی به وجود نیاید و نظام کماکان همان سیاست‌های گذشته را دنبال کند، راه به جایی نخواهیم برد. من از الان برای آینده نظام دچار ترس و وحشت هستم.”»

 

امثال زیباکلام در عین واحد چند مسئله اساسی را انکار می کنند، یکی نقش بارز و آشکار دشمن در آشوب ها و اغتشاشات است. دیگری، نقش جریان اصلاح طلب در مشکلات موجود و ایجاد دوقطبی است. این طیف همچنین چشم ندارند که پیوند ملت و حاکمیت را ببینند. امثال آقای زیباکلام هم بر رای دو میلیون و چهارصدهزارنفری جریان اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ سرپوش می گذارد، هم تشییع عظیم حاج قاسم را نادیده می گیرد، هم حضور میلیونی مردم در راهپیمایی های سراسری از جمله راهپیمایی ۱۳ آبان امسال را.

پایان پیام/.