شروط برخورداری مشاغل از تخفیف مالیاتی در کمیسیون تلفیق تصویب شد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، مهدی طغیانی عضو کمیسیون تلفیق در توضیح جلسه امروز این کمیسیون برای بررسی مواد ارجاعی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲، گفت: در این جلسه بند (ل) تبصره (۶) اصلاح شد؛ این بند حکم تبصره (۷) ماده (۱۰۵) و تبصره ماده (۱۱۳) قانون مالیاتهای مستقیم را موقوفالاجرا میکرد.
وی ادامه داد: تبصره (۷) ماده (۱۰۵) تأکید میکند اگر فردی خوداظهاری مالیاتی داشت یعنی اظهار ۱۰ درصد درآمد بیشتر کرد، به ازای هر ۱۰ درصد یک درصد به آن فرد تخفیف داده شود که این مسئله برای شرایط عادی در نظر گرفته شده بود. دولت در لایحه خود آورده بود که این مسئله به طور کل موقوفالاجرا شود اما کمیسیون تلفیق مصوب کرد که ۱۰ درصد درج شده در قانون به ۲۰ درصد تغییر کند یعنی هر ۲۰ درصد افزایش درآمد ابرازی مشمول یک درصد تخفیف مالیاتی خواهد شد.
طغیانی همچنین گفت: بند (ن) تبصره (۶) درباره حقوق ورودی ماشینآلات، تجهیزات، قطعات و مواد اولیه واسطهای تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی اصلاح شد؛ پیشتر شرکتهای دانشبنیان از حقوق گمرکی واردات ماشینآلات و تجهیزات معاف بودند. اما در سال ۱۴۰۰ با اجرایی شدن قانون جهش تولید دانشبنیان این بخشها از معافیت خارج و حقوق گمرکی آنها ۴ درصد شد، آن هم در شرایطی که نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی هم به نرخ ETS یعنی ۲۳ هزار تومان تبدیل شده بود؛ این مسئله هزینه سرسامآوری را به واحدهای تولیدی تحمیل میکرد لذا کمیسیون تلفیق براساس مصوبه خود این حقوق گمرکی را از ۴ درصد به یک درصد تبدیل کرد.
طغیانی در پایان بیان کرد: براساس این مصوبه این حقوق گمرکی شامل ماشینآلات و تجهیزات، قطعات و مواد اولیه واسطهای تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی خواهد شد.
پایان پیام/