فارس من| تشریح آخرین اقدامات برای تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام تبریز
حبیب ستودهنژاد در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد آخرین وضعیت ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز و اینکه مشکل زمین چمن این استادیوم برای میزبانی تراکتور از لیگ قهرمانان آسیا رفع خواهد شد، اظهار داشت: قرار است نمایندگان AFC مرداد برای بازدید از استادیوم به تبریز بیایند. درمورد وضعیت چمن هم قرار است طبق صحبتهایی که با مسئولان استانی داشتیم، شنبه جلسهای داشته تا در این مورد تصمیمگیری کنیم.
وی افزود: پاکو خمز اعتقاد دارد چمن ورزشگاه ناهموار است که سعی داریم این مشکل را حل کنیم. نور ورزشگاه هم تاییدیه ۱۴۰۰ لوکس میخواهد که امروز این تاییدیه را میگیریم و برای آسیا میفرستیم. اتاق VAR را در ورزشگاه تعبیه کردهایم اما ورود سیستم برعهده خود باشگاه تراکتور است. ۲۸ میلیارد برای نوسازی و آبرومند شدن رختکنها، سکوها و نورافکنها هزینه کردهایم.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی تاکید کرد: تنها مورد ما اکنون بحث گیتهای ورودی است که برای به روز رسانی آنها با باشگاه صحبت کردهایم و قرار است تا شروع فصل آینده این کار هم با صرف هزینه ۱۰ میلیاردی انجام شود. قرار است نیمی از این مبلغ را باشگاه و نصف دیگر را اداره کل ورزش و جوانان پرداخت کند.
ستودهنژاد درخصوص اینکه ظاهرا جهاد کشاورزی همکاری خاصی برای بهبود وضعیت زمین ندارد، گفت: این موضوع را بد بازتاب دادهاند. قرار بود سال ۹۵ چمن ورزشگاه را هیتینگ کنند. شرکت توسعه و تجهیز برای این کار بحث واردات چمن از آنتالیا را مطرح کرد. بخش آفات و نباتات وزارت جهاد کشاورزی به این شرکت نامه زد که وارد کردن هرنوع چمن، گل و گیاه تابع مقررات قرنطینه است. نمیتوانیم چمن را بار ماشین کرده و مستقیم به تبریز بیاوریم. اگر چمن قرنطینه شود هم از بین میرود. این قضیه در آن زمان اتفاق افتاد.
وی تاکید کرد: الان بحث واردات چمن را مطرح میکنند. استفاده از چمن رُل را بررسی کردیم که در کل کشور بیشتر از ۳۰۰ یا ۴۰۰ متر چمن رُل وجود ندارد. روز گذشته با یک نفر از شرکت توسعه صحبت کردیم و قرار است یک ایرانی که در هلند حضور دارد، سهشنبه هفته آینده به تبریز بیاید تا با هم صحبت کنیم. روز شنبه با اداره گمرک و مدیرکل جهاد استان هم رایزنی خواهیم کرد تا بروند با وزارت جهاد کشاورزی و گمرک کشور صحبت کنند تا نحوه ورود به چه شکل باشد. این موضوع یک قانون است. میتوان قانون را خم کرد اما نمیتوان آن را شکست. اجازه بدهید روز شنبه جلسه بگذاریم و هرکس روی تخصص خودش جلو برود.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی ادامه داد: برای کشت چمن یک شرکت به ما قیمت ۸ میلیاردی داده اما گفته است در صورت انجام شدن این کار بین ۹ تا ۱۵ ماه پس از کشت چمن نباید روی آن بازی انجام شود که این امر ناممکن است زیرا تراکتور بازیهای آسیایی و فصل آینده را پیش رو دارد. هرچند کشت چمن از همه بهتر است ولی اگر بخواهیم چمن را کشت کنیم، چنین مشکلی خواهیم داشت.
ستودهنژاد گفت: برای تعویض چمن هم ایران سیستم، مقدار و تکنولوژی ندارد. به همین خاطر مجبور هستیم از کشورهای همجوار مثل ترکیه وارد کنیم. برآورد قیمت داشتهایم و فقط بحث مجوز ورود است که این موضوع دست ما نیست بلکه دست وزارت جهاد کشاوزی و گمرک کشور است که برای این هم شنبه جلسه خواهیم داشت.
پایان پیام/