سرمایه‌گذاری میلیاردی یک شرکت کشتیرانی برای الکلی کردن کشتی‌ها

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از سی ان بی سی، شرکت مرسک دانمارک اعلام کرده است که قصد دارد ۸ فروند کشتی اقیانوس‌پیما سفارش دهد. نکته حائز اهمیت این قرارداد این است که سوخت این کشتی‌ها قرار است متانول بدون کربن باشد.

مرسک که بزرگ‌ترین شرکت کشتیرانی کانتینربر در جهان است گفته که این ۸ فروند توسط شرکت صنایع سنگین هیوندای کره ساخته خواهند شد و ظرفیت حمل ۱۶ هزار کانتینر را دارد. هزینه ساخت هر یک از این کشتی‌ها ۱۷۵ میلیون دلار برآورد شده و کل هزینه ساخت آنها ۱.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

مورتِن بوکریستانسن، مدیر بخش مقابله با آلودگی کربنی شرکت مرسک می‌گوید: این کشتی‌ها از اوایل سال ۲۰۲۴ به آب انداخته خواهند شد و زمانی که همه آنها شروع به کار کنند، سالانه از تولید یک میلیون تن دی اکسید کربن در جهان جلوگیری خواهد شد.

مرکس می‌گوید: این کشتی‌ها دوگانه‌سوز خواهند بود و این ویژگی هزینه‌های آنها را افزایش می‌دهد. آنها هم می‌تواند از متانول استفاده کنند و هم می‌توانند از سوخت‌های متداول کم سولفور بهره ببرند.

بنا به اعلام آژانس بین المللی انرژی، در سال ۲۰۱۹ کشتیرانی بین الملل حدود دو درصد کل دی اکسید کربن ایجادشده در جهان را تولید کرده است.

البته مرسک می‌گوید: یکی از مشکلاتش تامین همین متانول به عنوان سوخت است؛ چراکه باید تولید این نوع متانول افزایش یابد.

انتهای پیام/