کدام استارت‌آپ‌های حوزه پسماند و محیط‌زیست در بیست و نهمین رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی»حضور داشتند؟

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، طی این رویداد استارت‌آپ‌‌ها ویژگی‌های محصول و مدل کسب و کار و نیاز‌های سرمایه‌گذاری خود را به شتاب‌دهنده‌های حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند.

پایا فرآیند صنعت سازان مرآت

استارت‌آپ «پایا فرآیند صنعت‌سازان مرآت» اولین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان تولید همزمان انرژی و کود آلی از پسماندهای آلی شهری با ظرفیت۱۰۰۰ کیلو پسماند آلی معرفی کرد. ویژگی این محصول امکان نصب در مجاورت مناطق شهری، تولید انرژی و کود آلی با کیفیت، استفاده از مدل مالی جدید در قرارداد، بومی‏سازی ۱۰۰ درصد و حل مشکل شیرابه و بو است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان است. 

فرآیند پردازش البرز

استارت‌آپ «فرآیند پردازش البرز» دومین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان طرح بازیافت کادمیوم، نیکل و روی از ضایعات صنایع روی معرفی کرد. ویژگی این محصول طراحی فرآیند بر پایه استفاده از امکانات موجود در کشور و بر اساس آنالیز خاص پسماندها، استفاده از فرآیندهای سبز، استحصال تمام محتوای فلزی پسماند و تولید محصولات قابل فروش و نقد است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۵ میلیارد تومان است.

فراشتاب کیان آریا

استارت‌آپ «فراشتاب کیان آریا» هم سومین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان سامانه مدیریت هوشمند پسماند در مراکز صنعتی، تجاری، درمانی، فرهنگی و اجتماعی بزرگ مقیاس معرفی کرد. این نوع سامانه به این شکل جامع و کاربردی در ایران وجود نداشته و قابلیت رصد کلیه مراحل مدیریت پسماند در داخل مجموعه‌ها را داشته و اصلاحات لازم را پیشنهاد و خروجی آن در قالب برنامه آفیس خواهد بود. کیفیت این مجموعه بسیار بالا بوده و هم در قالب برنامه موبایلی و هم تحت وب قابل عرضه است. سرمایه موردنیاز یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان است.

رایان پلیمر آرتا

استارت‌آپ «رایان پلیمر آرتا» هم چهارمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد بود که محصول خود را با عنوان تولید پلیمر زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید از ضایعات کشاورزی معرفی کرد. ویژگی این محصول  قیمت تقریباً یکسان با پلیمرهای پتروشیمیایی، حفظ محیط زیست، سازگاری با قوانین محیط زیستی منع کننده‏ استفاده از پلاستیک‏های زیست تخریب ناپذیر، راحتی فرآوری محصول بدون نیاز به تغییر ماشین آلات و تجهیزات تبدیلی و قابلیت کمپوست شدن محصول با امکانات کمپوست موجود و رایج است. سرمایه موردنیاز ۱۰ این استارت‌آپ میلیارد تومان است.

زلال سازان جلودار

استارت‌آپ «زلال سازان جلودار» هم پنجمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان تصفیه پیشرفته شیرابه زباله‏ها معرفی کرد. ویژگی این محصول کنولوژی بالا، ایده جدید و انحصاری و مجری متخصص است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ  ۲۳ میلیارد تومان است.

اکسیر پویش دیبا

استارت‌آپ «اکسیر پویش دیبا» هم ششمین تیم متقاضی سرمایه بود که محصول خود را با عنوان بازیافت ضایعات صنعت MDF و تبدیل آن به ماده اولیه با کیفیت مشابه نمونه اولیه معرفی کرد. ویژگی این محصول جلوگیری از ورود ده‏ها هزار تن زباله غیر قابل بازیافت به محیط‌زیست، جلوگیری از بروز بیماری‏های خطرناک مانند سرطان در اثر کاربری نابه‏جا و جلوگیری از واردات ده‏ها هزار تن ماده خام MDF است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۱.۵ میلیارد تومان است. 

ژئوکان

استارت‌آپ «ژئوکان» هفتمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان طرح مقابله با پدیده ریزگرد با استفاده از روش‌های بایو، بایوپلیمر و ژئوپلیمر معرفی کرد. ویژگی این محصول پتانسیل اجرایی طرح مذکور برای مقابله با پدیده گردوغبار در ایران و سایر کشورهای جهان به خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس و منطقه است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۳ میلیارد تومان است.

 

شهر سبز مانا- تفکیکان

استارت‌آپ «شهر سبز مانا- تفکیکان» هم هشتمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد است که محصول خود را با عنوان اپلیکیشن تفکیکان (راهکار هوشمند بازیافت) معرفی کرد. ویژگی این محصول این است که تولیدکنندگان ضایعات و پسماند قابل بازیافت با استفاده از پلتفرم تفکیکان امکان ثبت سفارش فروش و تخلیه آنها از مبدا را خواهند داشت و به ازای میزان مشارکت به آنها پاداش‌های نقدی و غیرنقدی پرداخت می‌شود. این عمل ضمن افزایش سهم تولیدکنندگان از کیک اقتصاد پسماند، موجب کاهش دفن مستقیم پسماندها و در بلند مدت کاهش آلودگی‌های آب و خاک می‌شود. از سویی دیگر موجب اشتغال افراد فعال در حوزه خرید ضایعات و بازیافت و تقکیک از مبدا به جای تخلیه از مخازن می‌شود. همچنین مراکز تخصصی بازیافت امکان خرید مستقیم این ضایعات را از فروشنده خواهند داشت. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۲ میلیارد تومان است.

نوآوران زیست بنیان آویسا

استارت‌آپ «نوآوران زیست بنیان آویسا» هم نهمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان تولید کود بیوچار کربن اکتیو و زغال بریکت از باگاس نیشکر و پسماندهای کشاورزی معرفی کرد. ویژگی این محصول قیمت پایین‏تر از رقبا، کیفیت بالاتر و دوستدار محیط زیست بودن است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۲۰ میلیارد تومان است.

پترو فرآیند پلیمر

استارت‌آپ «پترو فرآیند پلیمر» هم دهمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست است که محصول خود را با عنوان تبدیل‏کننده زباله‌های پلاستیکی به بنزین و گازوئیل معرفی کرد. ویژگی این محصول ساخت واحد تولیدی بنرین گازوئیل بر مبنای خوراک ضایعات پلیمری با نرخ تبدیل ۸۰ درصد و IRR 100 درصد است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۳۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان است.

هوشمند تجهیز آب شریف

استارت‌آپ «هوشمند تجهیز آب شریف» نیز یازدهمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان حکمرانی هوشمند مدیریت مصرف آبیاری معرفی کرد. ویژگی این محصول ساخت نمونه آزمایشگاهی و انجام تست مبانی فنی، ساخت MPV، شرکت در همایش‏ها و نمایشگاه‏های تخصصی صنعت آب و انتخاب به عنوان طرح منتخب (کارون کاپ، ایده‏های احیای دریاچه ارومیه، پژوهش برتر وزارت نیرو، جشنواره ملی آب و آما و …) است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۹ تا ۱۱میلیارد تومان است.

مهندسی ناب‏اندیش بنیان

استارت‌آپ «مهندسی ناب‏اندیش بنیان» هم دوازدهمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد بود که محصول خود را با عنوان طراحی، ساخت و ارزیابی تجهیزات تبدیل پسماندهای پلاستیکی به سوخت و مواد با ارزش افزوده بالا معرفی کرد. ویژگی این محصول استفاده از حداکثر ارزش ذاتی پسماند و پایین آوردن هزینه با استفاده از تجهیزات موردنظراست. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۳۴ میلیارد تومان است.

اکسیر پویش دیبا

استارت‌آپ «اکسیر پویش دیبا» هم سیزدهمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان کیسه زباله با قابلیت جذب و خنثی‌سازی شیرابه‏های خانگی و بیمارستانی معرفی کرد. ویژگی این محصول جلوگیری از ورود میلیون‏ها لیتر شیرابه به محیط زیست، جلوگیری از رها شدن غیر استاندارد شیرابه بیمارستانی، مشارکت مردم در مدیریت پسماند و جلوگیری از آلودگی آب‏های زیرزمینی و خاک است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.

فناوری اطلاعات رجاء

استارت‌آپ «فناوری اطلاعات رجاء» نیز آخرین و چهاردهمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه پسماند و محیط زیست بود که محصول خود را با عنوان سامانه جامع صنعت سبز معرفی کرد. ویژگی این محصول مشاوره و مجری فناوری اطلاعات در بانک‏های ملت، سپه و تجارت، مشاوره و مجری زیر ساخت امنیت در سازمان امور مالیاتی، سازمان ملی استاندارد، سازمان بیمه سلامت، مشاور و مجری فناوری اطلاعات بیمه مرکزی جمهوری اسلامی‌ایران و شرکت «بیمه ما» است. سرمایه موردنیاز این استارت‌آپ ۵.۵ میلیارد تومان است.

 

انتهای پیام/