میت استیشن ایکس هواوی؛ کامپیوتر یکپارچه با پردازنده‌ی رایزن AMD

چندی پیش گزارشی منتشر شد که هواوی به دنبال ورود به بازارهای دیگر به غیر از گوشی‌ هوشمند و تبلت است؛ بازارهایی که می‌توانند به بازگشت هواوی به شرایط پیش از تحریم‌های ایالات متحده کمک شایانی کنند. گفته می‌شد هواوی به فکر ورود به بازار کامپیوتر از جمله تجهیزات و لوازم جانبی آن و همچنین حضور پر‌رنگ‌تر در بازار لپ‌تاپ و تجهیزات اداری است.

گزارشی که GizmoChina منتشر کرده است، ورود هواوی به بازار کامپیوترهای یکپارچه را تأیید می‌کند. هواوی اولین محصول خود در بازار کامپیوتر یکپارچه را با نام میت استیشن ایکس معرفی کرده که دارای صفحه‌نمایش بزرگ با رزولوشن +4K است و از پردازنده‌ی مرکزی و گرافیکی ساخت AMD قدرت می‌گیرد.

میت استیشن ایکس که قیمت پایه‌ی آن از ۱۵۰۰ دلار شروع می‌شود از نظر ظاهری بسیار شبیه به نمایشگرهای میت ویو هواوی است. محصول جدید هواوی از صفحه‌نمایش ۲۸٫۲ اینچی بهره می‌برد که رزولوشن آن به ۳۸۴۰ در ۲۵۶۰ پیکسل (+4K) می‌رسد و نسبت ابعاد ۳ به ۲ دارد. با توجه به حاشیه‌ی بسیار نازکی که اطراف صفحه‌نمایش وجود دارد، میت استیشن ایکس توانسته است نسبت صفحه‌نمایش به بدنه را به ۹۲ درصد برساند که رقمی قابل توجه به نظر می‌رسد.

نمای جلوی میت استیشن ایکس هواوی

نکته‌ی حائز اهمیت دیگر در مورد صفحه‌نمایش، لمسی بودن آن است که می‌تواند به‌صورت هم‌زمان ۱۰ فرمان را دریافت کند. نرخ گاموت رنگی P3 صفحه‌نمایش به ۹۸ درصد می‌رسد و قادر به پشتیبانی از صد درصد رنگ‌های sRGB است. در دل دستگاه، پردازنده‌ی رایزن ۵ مدل 5600H شرکت AMD قرار گرفته است که البته امکان انتخاب نسخه‌ی مجهز به پردازنده‌ی رایزن ۷ مدل 5800H شرکت AMD وجود دارد.

کاربر می‌تواند به ۱۶ گیگابایت رم (۲ ماژول ۸ گیگابایتی DDR4) و ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی NVMe SSD دسترسی داشته باشد. روی دستگاه، ۴ میکروفون وجود دارد که قادر به دریافت صدای کاربر تا فاصله‌ی ۵ متر هستند. برای میت استیشن ایکس ۳ بلندگو در نظر گرفته شده است که شامل ۱ ساب‌ووفر ۱۰ واتی و ۲ بلندگوی ۵ وات می‌شوند. برای چت تصویری، وب‌کمی ۱ مگاپیکسلی با رزولوشن 720p تعبیه شده است.

کاربر می‌تواند برای اتصال دستگاه‌های دیگر به کامپیوتر یکپارچه‌ی هواوی از ۲ درگاه USB-C (مدل USB 3.2 Gen 1) استفاده کند. همچنین ۲ درگاه USB-A (مدل USB 3.2 Gen 1) در کنار درگاه‌های ذکرشده وجود دارد که کنار درگاه منبع تغذیه (۱۰ وات) قرار دارند. میت استیشن ایکس از Wi-Fi 6 و بلوتوث ۵.۱ پشتیبانی می‌کند و دارای درگاه خروجی صدا است.

نمای جلوی میت استیشن ایکس هواوی

هواوی در نظر دارد محصول جدید خود را همراه با کیبورد بی‌سیم به بازار عرضه کند؛ مدلی که از حسگر اثر انگشت نیز برخوردار است. البته با دو بار لمس اسکنر اثر انگشت، کاربر می‌تواند فرمان روشن یا خاموش شدن دستگاه را صادر کند. علاوه بر کیبورد بی‌سیم، ماوس بی‌سیم AF30 هواوی نیز در کنار میت استیشن ایکس در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت.

گفته شده است میت استیشن ایکس همراه با ویندوز ۱۰ به دست مشتریان می‌‌رسد؛ اما امکان ارتقای نرم‌افزاری به ویندوز ۱۱ وجود دارد که البته به‌صورت رایگان صورت می‌گیرد. هواوی  اکوسیستم فعالی برای میت استیشن ایکس ترتیب داده است؛ به صورتی که دارندگان گوشی‌ هوشمند یا تبلت‌ هواوی می‌توانند از ویژگی‌های مشترک بسیاری میان میت استیشن ایکس با دستگاه‌های دیگر هواوی استفاده کنند.

مقاله‌های مرتبط: احتمال عرضه جهانی سری P50 در پی انتشار دعوت‌نامه مرموز هواوی نسخه‌ی بتای هارمونی ۲ برای ۹ گوشی قدیمی هواوی و آنر منتشر شد

از اشتراک‌گذاری سریع اطلاعات میان دستگاه‌ها گرفته تا اشتراک‌گذاری صفحه‌نمایش گوشی‌ هوشمند، لپ‌تاپ و تبلت‌های هواوی با میت استیشن ایکس از جمله ویژگی‌هایی هستند که کامپیوتر یکپارچه‌ی شرکت چینی در اختیار کاربران اکوسیستم هواوی قرار می‌دهد. سران شرکت چینی وعده داده‌اند که قابلیت همگام‌سازی میت استیشن ایکس با تجهیزات دیگر این شرکت از جمله هدست بی‌سیم بسیار ساده و سریع خواهد بود و کاربران در استفاده از چنین ویژگی‌هایی با اتلاف وقت مواجه نخواهند شد.

همان‌طور که ذکر شد، قیمت پایه‌ی میت استیشن ایکس هواوی با برخورداری از پردازنده‌ی سری رایزن ۵ شرکت AMD از ۱۵۴۹ دلار شروع می‌شود و کاربران می‌توانند محصول جدید هواوی را در رنگ‌بندی خاکستری یا نقره‌ای خریداری کنند. هنوز زمان دقیقی برای عرضه‌ی میت استیشن ایکس اعلام نشده است.

در حال حاضر محصولات مختلفی در بازار وجود دارد که می‌توان به سری مک اپل یا مدل‌های مختلف اچ‌پی و ایسوس اشاره کرد؛ اما به نظر شما کاربران زومیت، آیا هواوی می‌تواند در بازار کامپیوتر یکپارچه موفقیتی کسب کند و به یکی از رقیب‌های اصلی شرکت‌های ذکرشده تبدیل شود؟ نظر خود را با اعضای دیگر زومیت به اشتراک بگذارید.

هواوی در کنار معرفی محصولات مختلف از جمله لپ‌تاپ، اولین کامپیوتر یکپارچه‌ی خود به نام میت استیشن ایکس را معرفی کرد.