کشمکش اینتل در پرونده نقض پتنت مرتبط با تکنولوژی FinFET ادامه دارد
از سال ۲۰۱۱، تکنولوژی FinFET سنگِبنای محصولات اینتل بهشمار میآید و تقریبا در تمام پردازندههای این شرکت بهکار میرود. بااینحال، اینتل از سال ۲۰۱۸ به اتهام نقض قوانین پتنت FinFET با یکی از آزمایشگاههای تحقیق و توسعه که دولت چین آن را تأمین مالی میکند، وارد دعوای حقوقی شد که تابهامروز ادامه دارد. اینتل برای پاسخ به اتهامات از اعتبار پتنت انتقاد کرد و حالا ششمین چالش مطرحشده این شرکت، از نظر هیئت ارزیابی مجدد پتنت چین رد شده است.
در سال ۲۰۱۸، انستیتو میکروالکترونیک آکادمی علوم چین (IMECAS) شکایت حقوقی مذکور را به دادگاه عالی پکن تسلیم کرد و در آن غرامتی ۳۱ میلیون دلاری را خواستار شد. علاوهبر جریمه مالی، در این شکایت حقوقی درخواست شده بود که حداقل تا زمان رسیدن به توافق مشترک طرفین در زمینه لایسنس، فروش پردازندههای Core اینتل در چین ممنوع اعلام شود. باتوجهبه روند اخیر پرونده، اینتل در بیانیهای به Tom’s Hardware گفت: «تصمیم اخیر قابل تجدیدنظر است و اینتل امید دارد که چالش مطرحشده را دادگاه مجددا ارزیابی کند.»
اینتل در پرونده مذکور تا حدی هم به موفقیت دست یافته و توانسته است نادرستی سه مورد از ادعاهای مطرحشده علیه خود را اثبات کند. باوجوداین، یازده ادعای دیگر همچنان قابل اعمال هستند و درصورتیکه چالشهای آینده شرکت با موفقیت روبهرو نشوند، پرونده روند روبهجلوِ خود را ادامه خواهد داد.
علاوهبراین، IMECAS هم به تلاشهایش ادامه میدهد و در دو پرونده نقض پتنت دیگر نیز از اینتل شکایت کرده است. این پروندهها به تولید و فروش پردازندههای Core i3 شرکت (مرتبط با تکنولوژی ماسفت) مربوط میشوند. ازآنجاکه اینتل تمام توانش را برای مبارزه در این پروندهها بهکار میگیرد و IMECAS هم در دادگاه خانگی علیه اینتل تشکیل پرونده داده است، انتظار میرود کشمکش حقوقی بین طرفین برای مدت طولانی ادامه داشته باشد.
شما کاربران زومیت فکر میکنید اینتل میتواند ادعایش درباره نقضنکردن قوانین پتنت را اثبات کند یا انستیتو چینی میکروالکترونیک موفق میشود از این شرکت آمریکایی غرامت بگیرد و فروش پردازندههای آن در چین را ممنوع کند؟
کشمکشهای اینتل با آزمایشگاه تحقیق و توسعه دولتی چینی درباره پتنت تکنولوژی FinFET که از سال ۲۰۱۸ شروع شده بود، همچنان ادامه دارد.