کاهش ۵۰۰ هزار دستگاه تولید رنو به دلیل نبود تراشه‌های الکترونیکی

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس،‌ به نقل از رویترز، شرکت خودروسازی رنو فرانسه شب گذشته اعلام کرد: به خاطر نبود تراشه‌های الکترونیکی مجبور است تولید خودروی خود را ۵۰۰ هزار دستگاه طی سال جاری پایین بیاورد.

رنو گفته این رقم دو برابر رقمی است که پیش‌تر پیش‌بینی می‌شد که به خاطر نبود تراشه‌های الکترونیکی از تولید این خودروساز در سال ۲۰۲۱ کم شود.

رنو البته گفته که افزایش قیمت خودرو از یکسو و پایین آوردن هزینه‌هایش باعث شده تا همچنان سوددهی خود را حفظ کند. 

کلوتلید دلبوس، مدیر مالی شرکت رنو طی سخنانی در جمع کارشناسان گفت: این شرکت برای ماه‌های آینده هم خیلی نسبت به بهبود اوضاع تأمین تراشه‌های الکترونیکی خوشبین نیست چرا که اطلاعاتی که به بازار ارائه می‌شود بسیار غیرقابل استناد است. 

دلبوس تأکید کرد: انتظار می‌رود تا پایان سال جاری بحران کمبود قطعات الکترونیکی کمی فروکش کند چرا که در مالزی که مرکز تولید تراشه‌های الکترونیکی به شمار می‌رود شاهد کاهش محدودیت‌های کرونایی هستیم.

البته این مقام رنو می‌گوید:‌ روند کمبود عرضه تراشه‌های الکترونیکی به بازار جهانی در بیشتر ماه‌های  سال ۲۰۲۲ هم ادامه خواهد داشت. 

وی در پاسخ به این سؤال که آیا رنو در تأمین دیگر مواد اولیه با مشکل مواجه است، گفت: کمبودی در بازار نیست اما قیمت‌ها در حال افزایش است. 

تراشه‌های الکترونیکی که هم اکنون خودروسازان با کمبود جدی در تأمین آن مواجه هستند در بسیاری از قطعات از سنسورهای ترمز گرفته تا هیدرولیک فرمان و تجهیزات جانبی خودرو کاربرد دارند و نبود آنها باعث شده تا بسیاری از خودروسازان بین‌المللی یا خطوط تولید خود را تعطیل کنند و یا تولید خود را کاهش دهند که این مسأله باعث شده تا قیمت خودرو در بازار جهانی افزایش یابد.

انتهای پیام/