پذیرش ایده‌های استارت‌آپی در ۱۲ حوزه نانو

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، نانواستارت‌آپ، برنامه حمایتی است که از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به صورت سالانه برگزار می‌شود و طی آن طرح‌های فناورانه از ایده تا نمونه اولیه توسط حمایت‌های مادی و معنوی نانواستارت‌آپ راهبری می‌شود. برای این منظور طرح‌های منتخب در نمایشگاهی با هدف ارائه به مشتری و جذب سرمایه‌گذار، رونمایی خواهند شد.

این رویداد به‌دنبال حمایت مادی و معنوی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مستعدی است که به‌دنبال کارآفرینی، راه‌اندازی استارت‌آپ و حل چالش‌های موجود در کشور هستند و در پنجمین دوره این رویداد اقدام به پذیرش متقاضیان از میان شرکت‌کنندگان در دهمین مسابقه ملی فناوری نانو شده است.

مرحله اول دهمین مسابقه ملی فناوری نانو به‌صورت مجازی در تابستان ۱۴۰۰ برگزار شد و تمام افرادی که در این آزمون شرکت کردند، مجاز به ثبت‌نام اولیه در پنجمین دوره نانواستارت‌آپ هستند. دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقطع تحصیلات تکمیلی دارای ایده در حوزه نانو و دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی که تابه‌حال موفق به ساخت یک نمونه آزمایشگاهی (یا نمونه بالغ‌تر) از محصول خود (محصول باید نانویی باشد) شده‌اند، از مخاطبان این رویداد فناورانه حوزه نانو هستند.

دانشجویان یا فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی (دسته اول) که متولد ۱۳۷۵ و بعد از آن هستند، حائز شرایط ثبت‌نام در نانواستارت‌آپ هستند و به‌منظور تعیین برگزیدگان، این افراد در دو بخش علمی و کارآفرینی رتبه‌بندی می‌شوند. نمره علمی افراد با توجه به نتیجه آزمون مرحله اول مسابقه ملی فناوری نانو تعیین خواهد شد.

نمره کارآفرینی با برگزاری آزمون کارآفرینی محاسبه می‌شود و ۳۰ نفر اول، بلیط شرکت در کمپ کارآفرینی نانواستارت‌آپ را دریافت خواهند کرد. این کمپ به‌صورت حضوری و غیرحضوری در زمستان ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و برترین‌ها، گواهی قبولی در کمپ و جوایز مربوط را دریافت خواهند کرد.

متقاضیان دسته دوم و سوم این رویداد نیز برای ثبت‌نام نسبت به تکمیل فرم‌های مربوط و شرکت در آزمون‌های کارآفرینی اقدام خواهند کرد تا پس از پذیرش اولیه، با برگزاری جلسات مشاوره برای ارائه پیشنهاده‌ پژوهشی در جلسه داوری حاضر شوند و پس از پذیرش نهایی از حمایت‌های مادی و معنوی برنامه برای دستیابی به نمونه اولیه کارآمد به منظور ارائه به مشتری یا سرمایه‌گذار بهره‌مند می شوند.

تصفیه آب و پساب، بازیافت و مدیریت پسماند، پاکسازی و تفصیه هوا، نانو مواد صنعتی، رفع آلودگی صوتی، رنگ و پوشش، تجهیزات آزمایشگاهی سنتز و آنالیز نانو مواد، تجهیزات و وسایل پزشکی و ملزومات پزشکی و دامپزشکی، باتری و ذخیره ساز، مواد پیشرفته برای کاربری نظامی و دفاعی، حسگر و ابزار دقیق و دیود و ال ای دی از جمله حوزه‌های کاری این برنامه است.

انتهای پیام/