نا امیدی که با آب‌دهی سومین چاه ژرفی زابل به امید تبدیل شد

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس،سال‌هاست که مسئله آب اولویت اول اهالی سیستان و بلوچستان بویژه مردم سیستان است و زندگی و معیشت آن‌ها را دچار مشکل کرده است.

از سوی دیگر استخراج آب‌های ژرف در سیستان‌و بلوچستان هزینه کمتری نسبت به تصفیه آب دارد همچنین هزینه انتقال آب و پمپاژ هم نخواهد داشت.

طبق اعلام کارشناسان آبهای جاری در اعماق زمین، تجدید پذیر بوده و آب حاصل از آن هم کاملا قابل شرب است. برخی تخمین‌ها حاکی از وجود ۱.۵ تا ۲ میلیارد مترمکعب آب ژرف تجدیدپذیر در ایران است. 

به تازگی سومین چاه آب ژرف منطقه سیستان به آب رسیده است، اتفاق مهمی که امیدواری برای حل مشکل خشکسالی بی سابقه این منطقه را در دل مردم روشن کرد‌.

پس از حفاری به عمق هزار و ۷۹۰ متر آب پایدار و شیرینی حاصل شده است که با مختصر تصفیه ای برای شرب قابل استفاده خواهد شد. این چاه بیش از هزار مترمکعب در روز تولید آب دارد که بالاتر از انتظار است و این قابلیت را دارد که با نصب پمپ درون چاهی به ۸ میلیون لیتر در روز برسد.

درپی انتشار این خبر خوشحال کننده، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری ویدئویی را در این خصوص در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد که در ادامه آن را مشاهده می‌کنید:

 

انتهای پیام/