تولید دستگاه بستهبندی مواد غذایی و دارویی با دانش متخصصان ایرانی
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، محمد شیرزاده، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی طرسام در فصل سوم برنامه رادیویی «جوانآپ» رادیو جوان در مورد دستگاه بستهبندی ترموفرمینگ گفت: این دستگاه برای بستهبندی لبنیات، صنایع پروتئینی گوشتی، سالاد و… قابل استفاده است و میتوان آن را به عنوان دستگاه کارآمد صنعتی و نیمه صنعتی معرفی کرد.
وی افزود: ترموفرمینگ امکان تزریق گاز و اتمسفر اصلاح شده به بستههای مواد غذایی را فراهم میکند و در این دستگاه انواع پرکن جامدات و مایعات نصب شده است.
مدیرعامل شرکت فنی ومهندسی طرسام در ادامه از تولید دستگاهی دیگر بهنام کارتنینگ جهت جعبهگذاری محصولات دارویی، تجهیزات پزشکی و آرایشی و بهداشتی همچون خمیردندان و بطری خبر داد و بیان کرد: این دستگاه به صورت تمام اتوماتیک عمل میکند و اپراتور نقش چندانی در فرآیند بستهبندی ندارد.
شیرزاده یکی از وظایف اصلی دستگاه کارتنینگ را آمادهسازی و تا کردن بروشور به صورت خودکار و بدون دخالت دست اعلام کرد.
وی در ادامه همچنین به تولید دستگاه بستهبندی بلیستر جهت بستهبندی قرصها، مواد دارویی و سرنگهای از قبل پر شده اشاره کرد و گفت: نحوه بستهبندی مواد دارویی و به طور ویژه قرصها در این دستگاه باعث شده است که به یک قسمت جدا نشدنی در شرکتهای داروسازی تبدیل شود.
مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی طرسام در مورد مزیت رقابتی محصولات این شرکت بیان کرد: شرکت ما این دستگاهها را داخل ایران با توانمندیهای مهندسین ایرانی تولید و از تکنولوژی داخل ایران استفاده میکند و با توجه به اینکه ما در داخل ایران رقیبی نداریم، از استقبال خوبی در بازار برخوردار هستیم.
شیرزاده خاطرنشان کرد: دستگاههای ما هیچ صدمهای بر محیط زیست وارد نمیکند.
وی ادامه داد: شرکت ما از دستگاههایی برخوردار است که نمونه خارجی آن وجود ندارد و خود ما طراحی صفر تا صد آن را انجام دادهایم.
مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی طرسام با بیان اینکه سعی میکنیم تکنولوژی روز را به دستگاههای خود اضافه کنیم، از استقبال شرکتهای خارجی از تکنولوژیهای این شرکت خبر داد.
شیرزاده تولید دستگاههای pFS جهت بستهبندی داروهای خاص و گران را از تولیدات این شرکت در آیندهای نزدیک اعلام کرد.
وی با بیان اینکه دستگاههای ما در کشورهای دیگر در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: صادرات به عراق، ازبکستان، اردن، عمان و کار مشترک با شرکتهای آلمانی و سوئیسی در برنامه صادراتی شرکت قرار دارد.
مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی طرسام در ادامه با اشاره به اینکه مشتریان ما از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی جهت خریداری دستگاهها به طور اقساطی و لیزینگی استفاده میکنند، بیان کرد: شرکت ما به دلیل برخورداری از تکنولوژی خاص و هایتک موفق به اخذ معافیتهای مالیاتی شده است.
گفتنی است برنامه «جوانآپ» کاری مشترک از صندوق نوآوری و شکوفایی و رادیو جوان است که طی روزهای شنبه تا چهارشنبه با هدف بررسی ایدههای شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها روی آنتن میرود.
انتهای پیام/