خیزش امیکرون در انگلیس؛ افزایش شمار مبتلایان و سطح هشدار کرونا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، انگلیس روز یکشنبه در واکنش به گسترش سریع سویه کرونای امیکرون با اعمال قوانین جدید، سطح هشدار کووید را افزایش داد.

به نوشته وبگاه «نشنال» افراد دو دز واکسینه شده در انگلیس باید از روز سه ‌شنبه به جای اینکه خود را قرنطینه کنند، در تلاشی دوباره برای کاهش سرعت گسترش جهش امیکرون، آزمایش‌های روزانه کووید انجام دهند.

دانشکده بهداشت لندن هشدار داده که امیکرون در انگلیس در حال گسترش است و می‌تواند باعث مرگ ۷۵۰۰۰ نفر دیگر در انگلیس شود، مگر اینکه محدودیت‌های شدیدتر اعمال شود. در انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی افزایش سطح هشدار از سطح سه تا چهار توصیه شده و این بدان معنی است که آنها انتقال ویروس را بالا ارزیابی می‌کنند.گفته شده است که بر اساس شواهد اولیه، امیکرون  بسیار سریعتر از سویه دلتا  گسترش می‌یابد و محافظت از بدن برابر کرونای امیکرون کاهش یافته است.

وزارت بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی انگلیس اعلام کرد که قوانین آزمایش روزانه از روز سه شنبه به اجرا گذاشته می‌شود و هدف آن کاهش فشار بر روی افرادی است که به عنوان مبتلایان به کووید شناسایی شده و مجبور بودند خود را قرنطینه کنند.

«ساجد جاوید»، وزیر بهداشت انگلیس گفت: «سویه امیکرون به سرعت در انگلیس در حال افزایش است و انتظار می‌رود تا اواسط دسامبر به سویه غالب تبدیل شود.»

وی گفت: «ما در حال انجام اقدام متناسب و عملی‌تر برای محدود کردن تأثیر آن بر زندگی روزمره مردم و در عین حال کمک به کاهش گسترش امیکرون هستیم. واکسن‌ها بهترین دفاع ما هستند.»

جاوید گفت: «جدیدترین داده‌ها نشان می‌دهد که تقویت‌کننده‌ها دفاع ضروری برابر امیکرون هستند و ما هر کاری که در توان داریم انجام می‌دهیم تا در سریع‌ترین زمان ممکن حمله به این سویه کرونا را انجام دهیم.»

دکتر«سوزان هاپکینز»، مشاور ارشد پزشکی آژانس امنیت سلامت انگلیس، گفت: «اگر مردم می‌خواهند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کنند و کریسمس را با خانواده از دست ندهند، باید ارتباطات اجتماعی را به حداقل برسانند.»

وی همچنین پیشنهاد کرد قبل از رفتن به رویدادهای اجتماعی آزمایشات جانبی انجام شود.

مدل‌ سازی جدید نشان می‌دهد که سویه «اُمیکرون» کرونا می‌تواند تا پایان آوریل (فروردین آینده) باعث مرگ ده‌ها هزار نفر در انگلیس شود. محققان انگلیسی گفتند، سویه جدید که احتمالاً  مُسری‌تر است، در خوش‌بینانه‌ترین سناریو تا ۳۰ آوریل ۲۰۲۲ می‌تواند باعث مرگ ۲۴۰۰۰ نفر شود و در بدبینانه‌ترین سناریو نزدیک به ۷۵۰۰۰ فوتی در این کشور را رقم بزند.

انتهای پیام/.