نشست خبری فیلم «دسته دختران»| قیدی: سعی کردم داستان عشق به وطن را بگویم
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، نشست خبری فیلم سینمایی «دسته دختران» با حضور عوامل این فیلم سینمایی در مرکز همایشهای برج میلاد (خانه جشنواره فیلم فجر) برگزار شد.
منیر قیدی کارگردان فیلم سینمایی «دسته دختران» در ابتدای این نشست گفت: ببخشید اگر فیلم اذیتتان کرد، جنگ چهره خشنی دارد و نمیتوان بدون نشان دادن آن چهره خشن از جنگ تحمیلی صحبت کرد.
سپس فرشته حسینی بازیگر این فیلم بیان کرد: خیلی خوشحالم که در این فیلم بازی کردم. جنگ برای من چهره ترسناکی دارد و ایفای نقش در فیلمی با موضوع جنگ، بسیار سخت است.
نیکی کریمی بازیگر این فیلم سینمایی بیان کرد: خسته نباشید میگویم به همه عوامل گروه، چرا که خیلی زحمت و سختی کشیدند. واقعاً همه عوامل تمامی انرژی و توان خود را گذاشتند.
صدف عسگری دیگر بازیگر این فیلم نیز گفت: من وقتی یک فیلمی را تماشا میکنم از خودم میپرسم دوست داشتی در این فیلم بازی کنی یا نه، الان خیلی خوشحالم که در فیلم سینمایی «دسته دختران» ایفای نقش کردم.
محمدرضا منصوری تهیهکننده فیلم سینمایی «دسته دختران» گفت: سال قبل ما فیلمی ساختیم که تا لحظه آخر صدر جدول آرای مردمی بود. من برای فیلم «دسته دختران» هم امید دارم که جایزه آرای مردمی را دریافت کنیم. البته من به سیستم سمفا گلایه دارم چرا که توان انجام چنین کار مهمی را ندارد.
قیدی ادامه داد: من در زمان جنگ سن زیادی نداشتم و هر چه از جنگ میدانم از کتابها و آثاری است که خوانده و دیدهام. فشار ساخت این فیلم خیلی زیاد بوده است. ما الگوهای زیادی برای ساخت این فیلم داشتهایم، اگر قرار باشد الگو بگیرم الگوهای بهتری از تنگه ابوقریب وجود دارد.
فرشته حسینی اظهار کرد: من خیلی میتوانستم با این فیلم همذات پنداری کنم. من خیلی آدم آرامی هستم و کاراکتر شبیه من نبود. سعی میکردم از تصاویری که از مادران در جنگ دیده بودم الگو بگیرم.
قیدی خاطر نشان کرد: من سالهای زیادی را دستیار کارگردانی کردم و این تجربیات خیلی به من کمک کرد تا بتوانم چنین فیلم سختی را تولید کنم. من فکر میکردم این فیلم را دوست دارم و به همین خاطر به سمت ساخت آن رفتم و از خروجی کار راضی هستم.
ابراهیم امینی نویسنده این فیلم نیز گفت: به نظرم فیلم ما یک فیلم قصهگو است.
سپس قیدی بیان کرد: ما همه میدانیم که خرمشهر سقوط میکند، ما سعی نکردیم این را بگوییم، ما سعی کردیم داستان یک عشق را بگوییم، عشق به وطن. ما سعی کردیم نمایندههای مختلفی از جامعه در فیلممان داشته باشیم. فیلم ما حول محور یک کاراکتر جلو نمیرفت، بلکه پنج کاراکتر اصلی داشتیم.
فرشته حسینی گفت: ایران و افغانستان خیلی تفاوتی برای من ندارد، من اینجا به دنیا آمدم و اینجا درس خواندم، ایران خانواده و وطن من است و من نمیتوانم خودم را از آن جدا کنم.
انتهای پیام/